Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. augusztus végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.

Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.

2016. júl. 28. 18:15
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/392 anonim ***** válasza:

Kérdező! Te merészebb voltal,mint én..de nekem ez halvány pozonak tűnik. Én leghamarabb péntek reggel fogok tesztelni. Szoritsatok h ne Jöjjön meg.

Ella

2016. aug. 9. 16:49
 212/392 anonim ***** válasza:

Sziasztok :) tegnap volt a nemvárt és nem is jött! Teszteltem egy pozit :)

[link]

De vannak alhasi görcseim , mensi szerű , de csak ha fel állok. Ha ülök akkor nem érzem . Ez természetes? 6 hetesen szeretnék nődokihoz menni. Remélem már lát valamit és meg nyugtat :) boldog babavárást minden kismaminak :)

Üdv: Vivi :)

2016. aug. 9. 19:09
 213/392 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ennyi szép pozitív tesztet, nagy gratula mindenkinek, boldog babavárást! :)Ma vagyok a 10 dpo-n.

Én tegnap voltam a dokimnál. Kinevetett mert teszteltem 9 dpo-n és negatív lett azt mondta még nagyon korai volt. Kaptam utrogestant 2x1 szemet kell szednem. Jövő szerdán tesztelek reggel és aznap délutánra vissza hívott Uh-ra a dokim. A hőmérsékletem szépen fent van, néha alhasi szurkák vannak(kibírhatóak), de ami picit elszomorított, hogy ma délután picit véreztem...mensihez még korai, beágyazódáshoz meg nem késő?

Annyira izgulok, olyan nagyon szeretnénk ha most sikerülne végre, 4 éve várjuk. Próbálok nem rágörcsölni, dolgozok inkább ezerrel! Persze óvatosan... :)

Katica

2016. aug. 9. 19:37
 214/392 anonim ***** válasza:
Gratula a pozi teszteseknek! M1.
2016. aug. 9. 19:57
 215/392 anonim ***** válasza:

Gratula a pozisoknak!

Többieknek drukk!

M

2016. aug. 9. 20:47
 216/392 anonim ***** válasza:

Nagyon gratulálok a pozisoknak :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Liza

2016. aug. 10. 02:32
 217/392 anonim ***** válasza:

SAI és a többiek gratula a pozitiv tesztekhez, ami már halvány az pozitiv :-)

Felém annyi h. jol belemerültem e ház renoválásába. 1ik szobát már befestettük, a laminátot tegnap rakták le. Most jo buli lesz visszapakolni, utána 2-3 hét mulva jön a másik szoba. A szőnyegeket kidobáljuk mert csupa porfészek és szeretnék fertőtlenite a mano érkezéséig. Pénteken leszek 8 hetis. Akkor megyek vérvételre, de az orvosom szabin van, igy majd csak szeptember 2-án megyek hozzá ujbol. Addig legalább lefoglalom a gondolataimat evvel a sok pakolással :-)

Csendben figyellek titeket és ugy örülök hogy ennyien teszteltetek pozitivat.

"V"

2016. aug. 10. 05:51
 218/392 A kérdező kommentje:

Hat, Lanyok! A mai tok negativ :-( Vagy a mostani, vagy a tegnapi, de valamelyik jol atvagott... Szomoru vagyok!

Minden pozitiv teszthez gratulalok :-)

Ki van soron mastanaban?

2016. aug. 10. 07:25
 219/392 anonim ***** válasza:

Lányok, én csak kapkodom a fejemet, hogy mennyi pozitív teszt :) :)

Nagyon jó olvasni, sok baba lesz áprilisban :) :)

Nálam semmi extra nincs, azt leszámítva hogy fáj a mellem, vagyis inkább csak néha érzékeny, de ez a menzi jele szokott lenni :) meg méregetem a hőmet és végre olyan magas már, mint amikor teherbe estem...

Aztán kb most tarthatok (szerintem) a 9-10. dpo-n, de ha megjön, utána fogok rendesen hőmérőzni, hogy ne csak a "szerintem"re alapozzak...

E.

2016. aug. 10. 07:28
 220/392 anonim ***** válasza:
SAI, ugyanolyan teszttel teszteltél?
2016. aug. 10. 07:29
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!