Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. augusztus végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
Gratula a pozitiv tesztelőknek. Kérdező...en tesztelnek még holnap is. Valamit én is latok.
Ella
Na most értünk haza a dokitol és újra minden rendben volt szerencsére. Az mondták rá hogy "játékos" csak úgy mozgot a képernyőn. Nagyon boldog vagyok.
Levendulla
Annyira jo olvasni az ilyen örömteli mondatokat. Szívből gratulálok Levendulla. Én nagyon reménykedem,hogy a hétvégén pozitívat tesztelhetek es nem jön meg. Viszont úgy vagyok vele,hogy ha most nem jön,akkor majd hamarosan. 1.probalkozos honap,Úgyhogy noncs kesergés 😊
Ella
Én is szeretnék most jó pár héttel öregebb lenni :) Vettem gyógyszertári tesztet, holnap megcsinálom.
Gabriel, ez a teszt a legelső terhességemet korrekten kimutatta, úgyhogy ismerem, bízom benne. Kíváncsi vagyok.
Ella! Hős vagy, hogy bírod a hétvégéig. Együtt alakult a ciklusunk, nem? Minden elismerésem :)
Kérdező. Elméletileg holnap nem varom...bar változó a ciklusom. (ezert hagyom a hétvégére) drukkolok neked es ird meg reggel,hogy mi lett az eredmény.
Ella
Ma volt a bugyimon valami barnás (alvatt vér?) folt. Ilyen sose volt még.
3.án volt peteérésem és akkor pont együtt tudtunk lenni. Pár napja eléggé szurkál az alhasam.
Nem merem beleélni magam, mert múlt hónapban is pródukáltam érdekes tüneteket. 20.a körül nem várom.
Gratulálok a pozitív tesztelősöknek a többieknek pedig kitartást! ;)
Timi
Sziasztok,
a Gabriel is tok negativ, ugyhogy vagy kemiai terhesseg, vagy csunyan atvertm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!