Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. augusztus végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
Nicol, látom amire gondolsz, drukkolok, hogy erősödjön!
Katica, még simán lehet pozitív, tényleg nagyon szép a görbéd, szerintem tesztelhetsz egyet nyugodtan holnap (magamat ismerve biztosan tesztelnék ma is egyet :D )
E.
Nicol mintha lenne ott valami!
Szerintem tesztelj holnap is!
Lepke
Köszönöm Csajok :)!
Nem élem bele magam ebbe a valamicske csíkocskába mert már erősebbnél is estem pofára...viszont fura,hogy mióta volt az a barnás pecsételésem egész nap feszít,fáj a hasam.Na de majd meglátjuk :)
Nicol
Sziasztok! Nicol! Nekem is fent van a hőm,ma
egy pici barna foltom volt. Csak holnap fogok tesztelni(tegnapra-mara nem vártam). Nem görcsölök annyira,mint amikor megjön,csak olyan"erzem a hasam" szerű.
Nem tudom hogy remenykedhetek-e még.
Ella
Nicol! Oriasi drukk! En nem merek nyilatkozni tesztekrol, de nagyon remelem, hogy vegre sikeres lesz a honapotok.
Juj, Lanyok! Nagyon izgulok mindenkiert!
Cz! Lehet, irtad mar, ne haragudj! Miota probalkoztok? Tudtok valamilyen problemarol?
Nekem meg mindig nem jott meg, de mar nagyon varom, hogy kezdodhessen az uj, remenyteli ciklus :-)
És SAI, tesztet nem csináltál azóta?
E.
Haho!
Van tesztelonk ma? Nicol, Katica?
E, Ella! Hogy vagytok?
E! Nem teszteltem, mar nem us szeretnem, ha pozitiv lenne, mert az mar gyanusan kesoi csikosodas lenne. Mivel volt pizitiv tesztem, gyanitom, normalis a keses, csak mar nagyon szeretnek uj ciklust kezdeni.
Cz! Megertelek. Valahol en is tulzottan raporogtem a temara. Kislanyunk olyan termeszetesseggel jott, nala pl egyetlen tesztet csinaltam, meg sem fordult a fejemben, hogy kene meg tesztelni. Nem baj! Nem adjuk fel! Drukkolok tovabbra is! Nem lehet amugy, hogy extra kesoi bolt a peteeres?
Cz ne add fel!
Lehet később volt ovu.A lányom pl 24 napi ovulációból fogant.Nem is mertem tesztelni Nála csak a 43.napon 😁
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!