Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. augusztus végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.

Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.

2016. júl. 28. 18:15
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/392 anonim ***** válasza:
Hát,most sem sikerült. Valószínűleg valami gyulladásom van,mert nem oks odalenn valami. Ma sajnos megjött. :( De legalább már tudok tervezni,ami úgy néz ki,hogy doki és még próbálkozunk pár hónapot. Ha addig sem,akkor ennyit erről,majd 1,5 év múlva visszatérünk rá. Nekem is novemberig kellene,hogy összejöjjön a kistesó. Majd meglátjuk. :D Cz
2016. aug. 13. 18:01
 312/392 anonim ***** válasza:

Koszi lanyok! Ne ertsetek felre, nagyon orulok a babanak csak nem hittem h ilyen gyors lesz. Meg szokom a gondolatot!

Akinek nem sikerult most se keseredjen el, majd jovo honapban!

Drukkolok!

Lepke

2016. aug. 13. 19:18
 313/392 anonim ***** válasza:
[link] Sziasztok. Szerintetek ez a teszt pozitiv? ,A, minden kedves pozitiv tesztelönek pedig gratulálok . Lepke, biztos hamar megszokod a gondolatot
2016. aug. 13. 21:11
 314/392 A kérdező kommentje:

Utolso! Ki vagy? En nem latom a masodik csikot, de ez nem jelent semmit :-) Probald ket nap mulva ujra :-)

Lepke, tok cuki vagy :-) Szerintem termeszetesek az erzeseid, egy baba erkezese semmilyen elethelyzetben nem kismiska, szoval megertelek.

Nekem ma megjott. Orulok neki, gyurok a kovetkezo honapra :-) Jovo het elejen nezetek hormonokat, kivancsi vagyok...

2016. aug. 13. 22:02
 315/392 A kérdező kommentje:

Cz! Csak most olvasom! Nagon sajnalom! Kisertetiesen hasonlit a sztorink: egy kislany utan most novemberig "illene" teherbeesni :-\ En is addig adtam idot, aztan sajnos anyagi okokbol kicsit szunteltetni kell a dolgot.

Drukkolok magunknak!

2016. aug. 14. 06:48
 316/392 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ma Megjött,ami persze nem katasztrófa...1.probalkozas volt 😊

Szeretném,ha idén összejönne,első baba lenne,Úgyhogy már most nagyon várjuk.

A szeptember havi kérdésben is verődjünk össze,igy megoszthatjuk tapasztalatainkat,pozitiv tesztjeinket😉

Üdv

Ella

2016. aug. 14. 07:19
 317/392 anonim ***** válasza:

Sziasztok. 8+2nél járok. Délelőtt kutya bajom, délutánre ég a gyomrom, estig. A vérnyomásom eddig néha 135/85, hál Isten nem ment feljebb igy amit kiirtak vérnyomás csökkentőt azt nem kell stednem, csak ha 140/90 feletti értéket mérek. Pénteken voltam vérvételen. Hétfőn meglesz az eredmény és kedden megyek belgyógyászhoz, meglátjuk ő mit mond erre a magasabb vérnyomásra. A fáradtságom délutánra totál elhatalmasodik rajtam és a derekam is szokott fájni, de jövő héttől már elkezdem a szabadtságaimat kihasználni, ugyanis szeptember 2-án ha megyek a dokihoz, akkor kiiratom magamat, a koromnál fogva is és a vérnyomás miatt is, na meg hogy itthon legyek :-) A szobám félig kész, már csak a polcot kellene felfurni és a maradék kacatot/könyveket bepakolni. 2 hét mulva meg jöhet a másik szoba kifestése és parkettázása :-) Igy a babo mire megérkezik minden totál fertőtlenitve lesz :-)

"V"

2016. aug. 14. 08:11
 318/392 anonim ***** válasza:

V, nekem anno a 13.hétig volt hányinger, hányás, aztán volt 3 nap tényleg extra rosszullét és migrénes fejfájás és utána mint akiről levágták. :)

Ella, sajnálom, de új hónap, új remény :)

Meg legalább neked megjött... Nekem valami gáz van, tuti... Ha megjön, elmegyek dokihoz. Júli 9-én kezdtem barnázni múlt hónapban (akkor volt a halványka tesztem) 11-én jött meg rendesen, most meg már aug közepe van és még mindig semmi. Köv ciklusban fogok hőmérőzni is végig, mert most úgy néz ki, hogy becsapott a pére jellemző folyás, ami szerint nekem is most kellene megjönni. És most ugye nem az elejétől mértem, de azt meg, amikor elkezdtem, voltam olyan hütyü, hogy nem írtam fel. Amúgy amikor kezdtem, akkor 36-ot,aztán 35.9-et mértem, aztán felugrott és ma is 36.9 volt. Csak mondom, egyszerűen nem bírom felidézni, hogy mióta ilyen "magas". :/

Szóval száz szónak is egy a vége, az egész ciklusom egy nagy katyvasz, ha megjön, hőmérőzök rendesen, és elballagok a dokihoz...

(bocsi hogy hosszú lett)

E.

2016. aug. 14. 09:30
 319/392 anonim ***** válasza:

Szerintetek ma már tesztelhetek vagy várjak még? :) 17.én nem várom. Kicsit türelmetlen vagyok. :)

Timi

2016. aug. 14. 10:55
 320/392 anonim ***** válasza:

Timi teszteltél? Többiekkel mi van?

Én most itt tartok:

[link]

Apróbb vérezgetések vannak sajnos napközben, főleg wc után a papír szinte mindig rózsaszín.

Tesztelni csak szerda reggel fogok, mert délután megyek a dokimhoz, csinál Uh-t!

Amúgy semmi jel nincs, sem görcs, sem mell feszülés...semmi.

Nagyon bízom még mindig, hogy jó híreket fogok kapni.

Katica

2016. aug. 15. 07:44
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!