Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. augusztus végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.

Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.

2016. júl. 28. 18:15
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯
 301/392 anonim ***** válasza:

A reggeli hőm még mindig 36,9 lett. 14 dpo-n vagyok, tesztelni csak szerdán szeretnék!

Katica

2016. aug. 13. 07:56
 302/392 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Trszteltem,sajnos negatív. Még mindig görcsölgetek....úgyhogy várom a menstruációt.

Sajnos nekem annyira valtozo a ciklusom ( azaz rendszeressé van benne,de nem normalis😞) Egy 30-32 napos menszesz utan csak kb 70 napra jön meg. Ez igy megy,amióta abbahagytam a gyógyszert (szűk 1 év). Ha elmúlik az a menstruacion,amit most várok,akkor utana Elmegyek a dokimhoz. Hátha okosabb leszek.

Ella

2016. aug. 13. 07:56
 303/392 A kérdező kommentje:

Katica! Nagyon drukkolok es varom a szerdai hireket!

Ella! Nagyon sajnalom :-(

Kismamaink hogy vannak? Lepke! Mikor mesz dokihoz?

2016. aug. 13. 08:30
 304/392 anonim ***** válasza:
Ella, nem próbáltad a cickafark- palástfű tea kombót inni? Az lehet helyre rakná a dolgokat :) én míg ittam,mintaszerű voltna ciklusom, ahogy abbahagytam,már kitolódott 2-3 nappal. Mivel nem sok a különbség így nem csinálok belőle gondot,de akinek nagy kilengéseken javít,ott jó ha issza az ember :) a cickafarkat kell ovuig inni,a palástfűvet ovu után :) Gigi
2016. aug. 13. 10:10
 305/392 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Csak gyorsan írok mert nincs sok időm,később majd olvasok.

A mai 10-es one step negatív...gondolkoztam megcsinálom a digi cb-t,de nem tudom...

A görbém meg ilyen:

[link]

Nicol

2016. aug. 13. 10:19
 306/392 anonim ***** válasza:

Eddig elég szép görbéd Nicol,lehet csak korán teszteltél.

Én ma vagyok a ciklusom 20. napján,nem tudom hogy volt e már pém. 10.-n nagyon fájt a hasam,azóta semmi.Na majd kiderül 24.-25. körül,hogy megjön-e vagy sem. Hajrá csajok,mindenkinek pozi tesztet kívánok ebben a hónapban! M1. 😁😉

2016. aug. 13. 10:28
 307/392 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem eleg sokat gorcsol a hasam, olyan most jott meg tuti erzes. De nem jon. Azert picit aggodom, mert a fiammal nem voltak ilyen eros fajdalmaim az elejen, hogy ejszaka is felebredjek rajuk. Magneziumot szedem, de sokat nem segit.

Dokihoz jovohet penteken megyek, de ha a munkam megse engedi akkor rakovetkezo heten.

Egyebkent most szamolgattam utana es juniusban lett volna az allamvizsgam, ami most csuszni fog a baba miatt. Ugy terveztuk, hogy decemberig kell megfogannia csak ugye elkezdtuk, mert feltunk h nem jon hamar. Ehhez kepest a 3. Honapra sikerult. Elso honapban nem tudtam mikor van a pem, masodikban lecsusztunk a perol, most eltalaltuk. Tudom hulye vagyok, mert terveztuk, de megis ilyan hirtelen ert...

Na bocsi itt a lelekbuvarkodasert!

Lepke

2016. aug. 13. 12:08
 308/392 anonim ***** válasza:

Nicol, még mindig nagyon szép a görbéd :)

Lepke, biztosan oka van, hogy már jön a pici, hidd el, nem történik semmi ok nélkül ;)

Nálam a helyzet annyi, hogy a hőm 36,9 volt ma is, teszteltem egyet, még derengni sem derengett rajta második csík... :/

E.

2016. aug. 13. 13:00
 309/392 anonim ***** válasza:

Ella, nálam is hasonló a sztori annyiban, hogy januárban hagytam abba a foggátlót, amit én marha két hónspig szedtem és az addig tökéletes ciklusomat az a két hónap úgy beborította, hogy most kb 35 napos egy ciklus :(

E.

2016. aug. 13. 13:03
 310/392 anonim ***** válasza:

Gigi! Lehet,hogy kipróbálom a cickafark-palastfű fogyasztását...hatha😊

Lepke! Én úgy örülnek,ha ilyen hamar összejönne.. első hobap sajnos úgy tünik,hogy nem. (bar harmad napja maszatolok-hőm fent van,vérzésnek még nyoma sincs.

E.! Én tuti,hogy soha többé nem fogok fogamzásgátlót szedni.

Kitartást minden babára vagyonak.

😊

Ella

2016. aug. 13. 13:54
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!