Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. augusztus végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
Sziasztok :)
Most találtam rá erre a bejegyzésre, és jó volt olvasni ahogy szurkoltok egymásnak.
Először is gratulálok mindenkinek akinek összejött a baba eddig!!! :)
Az én helyzetem elég bonyolult, de a lényeg, hogy 2 vetélés után 3 hónapja nem védekezünk. Ez volt az első hónap amikor ovu tesztet is vettem. Elvileg jókor is voltunk együtt, most reménykedünk, bár én nagyon félek :( 30-a körül lenne esedékes a mensim.
Mindenkinek kitartást kívánok, a babásoknak boldogságos babuci várást :)
Kedves utolsó!
Örülünk, hogy csatlakoztál, tényleg jó kis csoport és reméljük hamarosan a te kétcsíkodat nézhetjük majd :)
Nekem elég egyértelmű már a második csík, szerintem nem is fogok már többet tesztelni... :)
De nagyon meglepett, hogy hogy betojtam... :o :)
Örülök, nehogy félre értsetek, meg remélem nem baj, hogy leírom nektek az érzéseimet, de most úgy érzem, hogy
* félek a szüléstől, mert már tudom, hogy milyen, (vagyis nekem anno császár volt),
* a terhességtől, mert az előzőben volt egy elég nagy gubanc,
* és magától az élettől két gyerekkel,
* hogy hogy lesz időm mindenre és mindenkire, köztük a férjemre,
* hogy hogy fogom tudni egyformán szeretni őket, mert a fiamért szó szerint ölni tudnék, hihetetlen kapocs van közöttünk,
* hogy nehogy azt érezze a nagy, hogy háttérbe szorult a kicsi miatt...
jajj... pedig komolyan, tényleg laza vagyok úgy 95%-ban az életben, de most tényleg befostoltam, remélem, vagyis gondolom elmúlik majd... :o :)
Bocsi az ömlengését, csak jól esett kiírni magamból... :)
E.
Kedves E 😊
Hasonló érzéseim voltak amikor a 2.babánkat vártam.Első császár volt,féltem a 2.is az lesz.Ráadásul nehéz is volt a 2.terhesség,többször bevéreztem,kórházba kerültem,szinte végig kellett feküdnöm a 9 hónapot,de nem lett császár,megszültem 😊
Most a 3.nál féltem h megint problémás lesz a terhesség,hát elkezdődött...feküdnöm kell :\ De megoldjuk,mert muszáj!
Nem mondom h az első hónapok könnyűek,de hamar bele lehet rázódni 2 gyerekbe 😊
M
Köszönöm M a válaszodat :)
És neked az első után a császár hegével nem volt semmi baj?
Nem volt érzékeny, nem fájt?
Mennyi idő telt el az első és a második szülésed között?
Nekem 2 év 8 hónap lesz, ha minden jól megy és gondoltam rá, hogyha ez a baba nem lenne olyan nagy, meg nálam is minden klappolni, akkor meg kellene próbálni szülni, mert anno eüi dolog miatt volt császár, de az se ment teljesen zökkenőmentesen és kicsit fosok tőle.
És mi a tapasztalatod, császár vagy sima a "könnyebb"?
De a kezdeti sokk után (hiába ugye nagyon terveztük)kezd az agyam átállni újra kismamamódra :) de tényleg ledöbbentem magamon, hogy megijedtem, úgy látszik már szórakoznak a hormonok...
(bocsi a sok kérdésért :) )
Nem volt semmi gond a heggel terhesség közben és szüléskor sem.A betapintás sem volt vészes,kellemetlenebbnek gondoltam.A 2 gyerek között 3év 3hónap van.
Engem az elsővel tolófájásokkal toltak a műtőbe,nem fért ki a Kisfiam.Lelkileg viselt meg nagyon,emiatt a testi része is nagyon nehéz volt az első napokban.
Nem akarok senkit megijjeszteni,annyit írok a szülésemről hogy sokat kellet varrni belül,a testi felépülés is hosszabb volt,mint császár után.Viszont még így is inkább szülnék még 10et természetesen,mint 1et császárral.
Jelenleg rettegek,ha ismét fiú akkor nagy súlyú lesz és ismét császárral végződik.De ez még a jövő zenéje 😊
M
jujjj de jó M1 :) :) :)
Halkan gratulálok :)
Meg szabad nézni a tesztet?
E.
Júúj ez nagyon szép :)
Hanyadik dpon vagy?
Gratulálok :) :)
E.
M1 Ez egy nagyon szép pozitív teszt! Gratulálok! :-)
Katica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!