Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. augusztus végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
Sziasztok!
Én is augusztusban teszteltem pozitívat. Elsőre összejött a baba, amin nagyon meglepődtem, mert pcos es IR-es vagyok, az első gyermekünk 3 év után fogant. Az elmúlt évben pedig volt 2 kémiai terhességem is. Most pedig reménykedünk, hogy ez a baba megmarad. UH-n már látták, hogy pulzál a szíve
En is julius vegen irtam ki ezt a kerdest, szerintem semmi jelentosege.
En is jobban orulnek a hagyomanyos folytatasnak, de szerintem ennek sincs tul nagy jelentosege, legfeljebb azok szamara, akik regota kovetik. Az uj kerdesnel bosszanto a sok lepontozas, de az sem a kerdezo hibaja (gondolom), megis rossz erzesem van nekem is...
Ha valaki kiirja a regi kerdessel, legyszi linkelje!
Kertem az általam létrehozott "rossz"kérdésben,hogy valaki irja ki a bevált kerdest és linkelje be. Sajnalom,nem ismertem ezt a szokást,újonc vagyok a temaban.
Ella
Nagyon jó volt ez a kérdés, élmény volt elolvasni, hogy ennyien egymásnak szurkoltok és drukkoltok.
Én is ebben a hónapbansajnos a negativos tábarba tartozom.....méég!
De bizom a következő hónapban! Nagy drukk mindenkinek :)
Sziasztok, nagyon jo otlet hogy egymast biztatjuk! Mi mar masfel eve probalkozunk. Nekem ma kellett volna megjonnie, de negativat teszteltem. Mensi meg sehol, annal inkabb mindjart megjon erzes!
Hatha meg augusztusban osszejonne a pozitiv teszt, szeptember elejen van a szulinapom, ez lenne a legszebb ajandek :)
Kitartast mindenkinek!
Maduixa
Sziasztok!
Remélem valaki tudna nekem segíteni. :)
7 hetes terhes vagyok ,és dolgozom dolgozni is szeretnék még tudok , hogy kapjak GYEDET.
Az lenne a kérdésem , hogy jogosult leszek e így gyedre.
2014.-től most 2016.augusztusig van 200 bejelentett munkanapom , ha dolgozok januárig , akkor meg lenne a 365 napom vagy még idén decemberben. De ha át lépek 2017.be , akkor már az nem 2 év.. Nem értem sajnos , valaki tudna segíteni??
Előre is köszönöm! :)
Gratulálok a kismamiknak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!