Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. augusztus végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.

Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.

2016. júl. 28. 18:15
 381/392 anonim ***** válasza:
2016. aug. 28. 16:10
 382/392 anonim válasza:
100%
Sziasztok! Én ma olvastam el az egész havi történéseket és engem nagyon megérintett. Szeretnék minden kedves új kismamának szívből gratulálni és akiknek sajnos most ebben a hónapban nem sikerült szeretném küldeni a sok pozítív energiát. Mindenkinek őszintén drukkolok, hogy sikerüljön minél hamarabb és, hogy legyen erőtök és kitartásotok, ha mégsem jönne össze olyan gyorsan, ahogy szeretnétek. Sose adjátok fel!!! Számomra hihetelen, hogy mennyi mindent megtesztek mindennap annak érdekében, hogy sikerüljön a pici baba. Le a kalappal azok elött, akik több hónapja ezt csinálják. Higgyétek el, hogy be fog teljesülni a vágyatok. Nagyon csodálatos, ahogy egymást bíztatjátok és lelkitámaszt nyújtotok egymásnak. Igazán büszke lehet magára mindenki. Drukkolok, hogy a szeptember is sok új kismamát hozzon. Szívből kívánok Sok Sikert Mindenkinek!!!
2016. aug. 28. 22:20
 383/392 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én is augusztusban teszteltem pozitívat. Elsőre összejött a baba, amin nagyon meglepődtem, mert pcos es IR-es vagyok, az első gyermekünk 3 év után fogant. Az elmúlt évben pedig volt 2 kémiai terhességem is. Most pedig reménykedünk, hogy ez a baba megmarad. UH-n már látták, hogy pulzál a szíve

2016. aug. 28. 22:44
 384/392 anonim ***** válasza:
29%
Írja valaki más ki a kérdést szeptemberben, miért kellet ilyen hamar kiírni? Nem is írta ki jól, egyébként sincs még szeptember.
2016. aug. 29. 09:25
 385/392 A kérdező kommentje:

En is julius vegen irtam ki ezt a kerdest, szerintem semmi jelentosege.

En is jobban orulnek a hagyomanyos folytatasnak, de szerintem ennek sincs tul nagy jelentosege, legfeljebb azok szamara, akik regota kovetik. Az uj kerdesnel bosszanto a sok lepontozas, de az sem a kerdezo hibaja (gondolom), megis rossz erzesem van nekem is...

Ha valaki kiirja a regi kerdessel, legyszi linkelje!

2016. aug. 29. 12:22
 386/392 anonim ***** válasza:

Kertem az általam létrehozott "rossz"kérdésben,hogy valaki irja ki a bevált kerdest és linkelje be. Sajnalom,nem ismertem ezt a szokást,újonc vagyok a temaban.

Ella

2016. aug. 29. 15:17
 387/392 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó volt ez a kérdés, élmény volt elolvasni, hogy ennyien egymásnak szurkoltok és drukkoltok.

Én is ebben a hónapbansajnos a negativos tábarba tartozom.....méég!

De bizom a következő hónapban! Nagy drukk mindenkinek :)

2016. aug. 29. 19:21
 388/392 anonim válasza:
100%
31-re nem várom. Ha kimarad, csak akkor tesztelek :)
2016. aug. 29. 19:24
 389/392 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, nagyon jo otlet hogy egymast biztatjuk! Mi mar masfel eve probalkozunk. Nekem ma kellett volna megjonnie, de negativat teszteltem. Mensi meg sehol, annal inkabb mindjart megjon erzes!

Hatha meg augusztusban osszejonne a pozitiv teszt, szeptember elejen van a szulinapom, ez lenne a legszebb ajandek :)

Kitartast mindenkinek!

Maduixa

2016. aug. 30. 10:52
 390/392 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Remélem valaki tudna nekem segíteni. :)

7 hetes terhes vagyok ,és dolgozom dolgozni is szeretnék még tudok , hogy kapjak GYEDET.

Az lenne a kérdésem , hogy jogosult leszek e így gyedre.

2014.-től most 2016.augusztusig van 200 bejelentett munkanapom , ha dolgozok januárig , akkor meg lenne a 365 napom vagy még idén decemberben. De ha át lépek 2017.be , akkor már az nem 2 év.. Nem értem sajnos , valaki tudna segíteni??

Előre is köszönöm! :)

Gratulálok a kismamiknak! :)

2016. aug. 30. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!