Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. augusztus végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
2016. júl. 28. 18:15
391/392 anonim válasza:
Nora vagyok
Ma voltam dokinal uh alapjàn 6+5(de nem pisiltem előtte :-S, tisztàra kiment a fejemből), amúgy 7+5 lennék. Doki szerint minden rendben. Sokat szőrözött meg cuppogott a monitor előtt,a teli hólyagom miatt. Aztàn mondta( gondolom feltűnt,hogy milyen kétségbeesett fejet vàgok),hogy nyugodjak meg szìvdobogàst is làt meg mindent. 1 cm a baba :-) màrmint a crl. Megnyugodtam. 2 hét múlva kontroll.
Kövi hónapban is szorìtok mindenkinek, hogy àtélhesse ugyanezt, mint én most :-) Sok sikert.
392/392 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!