Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. augusztus végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
Ha jól néztem, akkor 1-2 nap van közöttünk :)
Nekem eddig semmi kellemetlen tünet (koppkopp), igazából nem is érzem még magamat kismamának, tegnap is fogócskáztam, meg kistraktoron húztam a fiam és a nagy ugra-bugrában jutott eszembe, hogy jajj basszus óvatosabban, baba van a pocakban :)
Én csak szept 21re kaptam időpontot a dokihoz :O addig teltház van nála... :O
Nem tudom, hogy fogom tudni kivárni, akkor már több, mint 8 hetes leszek, aztán gondoltam rá, hogy 6 hetesen elmegyek sztk-ra... de még erre alszom egyet... :)
E.
Sziasztok. Nyaralni vagyunk de megvolt a pozitív teszt. Tegnap 5 milimeter petezsák már látható volt, 5. hétben. Csak lejelentettem. Majd ha vége a nyaralasnak vissza nézem ki hogy áll de látom jó páran már dokihoz készülnek :-) gratulálok :-)
Elizabet
Én most vagyok 4+6 hetes. Hát nekem már vannak tünetek( jönnek,mennek)
Fejfájás,émelygés, szédülés,alhasi szurka(néha mensi szerű fájdalom), na meg iszonyat fáradság. Van hogy semmi bajom van hogy minden előjön. S még ezután jön még a java. Nekem is van egy 15hós lányom,s hát mikor szarul vagyok,akkor kicsit nehezebb,de megoldom. 😊😊 Már várom a jövőhét pénteket,hogy legalább azt a kis pöttyöt láthassam,hogy jó helyen van. M1.
Sziasztok!
Először is köszönöm, hogy itt voltatok ebben a hónapban.
Külön szeretnék gratulálni a régi kismamáknak és nekik is köszönöm, hogy követtétek tovább a történéseket :)
Óriási gratula az új kismamáinknak, név szerint:
M
pcsillus
Nora
Lepke
Vivi
E
M1
(előfordulhat, hogy valakit kihagytam, nem szándékos, csak telefonról kicsit nehéz korrekten visszakeresni, szóval, ha valaki kimaradt, mindenképp kiáltson!)
Lehet, hogy még van pár pozitív tesztesünk, csak sajnos úgy láttam, sokan lemorzsolódtak. Mindenesetre nekik is köszönöm, hogy itt voltak, még ha rövid ideig is.
Ha jól láttam, mégy várunk egy tesztelőre, név szerint Petrára, aki az elején jelentkezett be.
Petra! Ha itt vagy, írj ám mindenképpen :)
A magam részéről is szeretném kicsit összegezni a dolgokat. Ez volt az első "éles" hónapunk és az első gyk-s kiírásom :) Volt két pozitív tesztem, sajnos mégis sikertelen hónapot zártam, viszont mint kérdező, sikerként aposztrofálom a kiírást. Egyrészt nagyon jól éreztem magam és örülök, hogy együtt izgulhattam veletek/értetek, másrészt minden sikeres pozitív teszt mögött érzem egy picit a saját sikeremet is, kicsit mindegyikőtök öröme az én örömöm is egyben. Ugyanez vonatkozik a csalódásra is, mindenkinek átéreztem a szomorúságát és ez óriási érzelmi feltöltést adott.
A következő hónapban szeretnék veletek ismét találkozni. Ha valaki kiírja a kérdést, légyszi linkelje be ide!
Köszönöm, mindenkinek szép napot,
SAI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!