Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. augusztus végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
Végülis nem teszteltem. :) de úgy érzem, h ez a hónap se sikerült, nagyon fájnak a melleim, meg tele vagyok pattanással.
Max akkor fogok tesztelni ha késik.
Timi
Nálam hő magas, teszt negatív, menzi a világba se. :/
E.
Ella, sajnalom! Akkor talalkozunk a kovetkezo csoportban.
E! Mi lehet ez nalad, emlekszem neked is volt halvany teszted. Sajnalom, hogy vacakol a ciklusod, mindenkepp jo lesz a vervetel.
Katica! Tok biztato a gorbed, nagy drukkolok!
Timi! Szerintem jol tetted, hogy nem teszteltel. Ha 17-re varod, leghamarabb holnap tesztelj, de inkabb aznap. Drukk neked is!
Köszi a drukkot!
A hőmérsékletem valóban biztató, de ezek a vérezgetések....nem tudom, mi lesz!
Nagyon nagyon szeretném, hogy ne legyen semmi gond és legyen babuci. :)
Ella, neked egyáltalán nem volt vérzésed azóta sem? Biztos, hogy negatív az a teszt? Hanyadik napodon vagy? Én ma a 34-en, de nem merek csak szerdán tesztelni. :)
Katica
Katica, tutira negatív sajnos.
Azt, hogy hanyadik dpon járok, passzolom. Pére jellemző folyást aug 1-jén tapasztaltam, de ezek szerint nem az volt.
Most visszanéztem a korábbi hozzászólásaimat, és nemrég elkezdtem mérni a hőmet és múlthét hétfőn írtam, hogy akkor nagyon le volt esve, és azóta meg 1 fokkal magasabb. Akkor 35,9 volt, most 36,9.
Ha ezt a hőt vesszük alapul, akkor még csak egy hét telt el pé óta, de ha meg azt nézzük, hogy júli 11-én indult be rendesen a menzim (9-én volt egy halvány tesztem, aztán pecsételgetés 11-ig), akkor viszont már rettentő hosszú ciklus lesz. Egyébként mostanában 35 nap körüliek a ciklusaim, de ha tényleg egy hete volt a pém, akkor ez most kb 42 napos lesz? Az már gáz... Úgyhogy tuti orvoshoz kell mennem... :(
Egyébként semmi menzire utaló jel nincs még...
Katica és neked is 34-35 nap körül szokott lenni egy ciklus, vagy ez már sejtet esetleg nálad valamit? :)
Miért nem tesztelsz szerdánál hamarabb?
E.
SZiasztok!
Sajnálom akinek megjött!
A halvány tesztesnek szurkolok,hogy erősödjön :)!
Nekem szépen elkezdett esni a hőm úgyhogy gyanús.hogy ebből pár nap és mensi lesz...
Nicol
Sziasztok!
Szintén sajnálom akinek megjött, akinek nem, még van remény :)
Nálunk csak anyi hogy ezelőtt egy héttel még mondhatni teljesen megszünt minden kellemetlen tünetem, persze ahogy irtam adig sem voltak valami vészesek. Csak sajnos most pár napja, minden reggel és este csak gyomorsavat hányok. Hozzá gyomorégés járul ami sokszor egész napra kihat. Kezdek diétázni, nem eszem semmi zsirosat, cukrosat.Ma reggel még a kukoricapelyhet is viszont láttam. Remélem hamar elmúlik majd. Akik hasonló cipőben jártak tudnátok adni valamilyen tippeket, hátha segit valami. Most léptünk be a 12 hétbe egyépként. Félek hogy később ahogy nő a baba csak rosszabb lessz a gyomorégés.
Levendulla
Nekem 35-40 napod ciklusaim vannak.
A múlt hónapban, ami szintén clostis volt 32 napra jött meg.
Most még kivárok, annyi - tesztem volt már. Ha szerdán is - lesz, legalább a doki jobban megvizsgál majd.
Semmi különöset nem érzek. Ez vagy jó, vagy nem.
E. Még nálad is lehet bármi...
Nicol, felmehet még a hőmérsékleted! :-)
Katica
Sziasztok!
Ahogy írtam,tegnapra teljes mértékben Megjött. Úgyhogy elkezdek masok javaslatára cickafark-palastfű hónapot,mivel változó a ciklusom,peteeresem van. Első próbálkozás honapon vagyunk tul,de hőmerőztem mar korabban es látható a ciklikussag a hőm alapján. Varjuk a a babat,remelem,hogy ebben az evben összejön. Mindenkinek sok erőt kivanok es mielőbbi babasodast.
Ella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!