Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. augusztus végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.

Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.

2016. júl. 28. 18:15
 341/392 anonim ***** válasza:

Halk Gratula E.

Nekem a lányom 24 napi ovuból van 😊

M

2016. aug. 18. 12:58
 342/392 anonim ***** válasza:

Halk köszönöm! :)

Itt van a déli:

[link]

Katica! Nagyon drukkolok Neked, szerintem hamarosan nálatok is beköszönt a csoda, a hőd gyönyörű, van peteérésed, orvosi kontroll alatt vagy, biztos vagyok benne!

Drukkolok Neked nagyon!

2016. aug. 18. 13:29
 343/392 anonim ***** válasza:
E. gratula! :D Bár már nekem is lenne két csíkom... Orvoshoz mikor mész? Cz
2016. aug. 18. 13:32
 344/392 anonim ***** válasza:

Szerintem hétfőn, mert ugye a múlt hónapban is volt egy halvány tesztem (mondjuk az nem volt ennyire egyértelmű) és megjött. Elmentem nődokihoz, ő azt mondta, hogy ha egyértelmű, totál két csíkos lesz, akkor menjek és ír fel utrogestant (anno vérzés miatt szednem kellett a fiamnál is)

Szóval ha hétfőre erős lesz, akkor elmegyek hétfőn, de megmondom, nem szeretném, hogy megvizsgáljon, úgyse látna még semmit, ne babráljon odabent feleslegesen, csak írja ki a gyógyszert.

Vizsgálatra meg szerintem 6 hetesen kellene menni kb.

Csak besszus, most gondolkodom, hogy esedékes lenne szeptemberben a rákszűrés, jó lesz fiatal terhesen...

Komolyan mondom csajok, hőmérőzzetek. Macera, meg minden, de abból lehet tudni a peteérést. Én meg nem álmodtam volna, hogy olyan sokára még volt normális pé :)

2016. aug. 18. 13:39
 345/392 anonim ***** válasza:

Gratulálok E.! Gyönyörű 2 csukos teszt 😊

Katica,hajra..én is tovabb küzdök,új hónap...bizakodjunk😉

Ella

2016. aug. 18. 17:06
 346/392 anonim ***** válasza:

Gratulálok E! Nagyon szép lett a teszted, sokat fog még erősödni :)

Boldog babavárást.

Levendulla

2016. aug. 18. 21:10
 347/392 anonim ***** válasza:

Gratulálok E. 😁

Én jövőhét csütörtökre nem várom. De jó lenne egy két csíkos teszt nekem is. 😁

Ki hol tart a ciklusában? Én ma vagyok a 25.napon. Tegnap ,tegnapelőtt éreztem egy kis hüvelyi nyilalást,de ma már semmi. Kíváncsi vagyok mi lesz. M1.

2016. aug. 18. 21:59
 348/392 anonim ***** válasza:

Sziasztok! E,gratulálok! :)

Többieknek sok sikert továbbra is!

Én most voltam a 12 hetes genetikai ultrahangon, minden rendben találtak, és képzeljétek, azt mondta a doki,vhogy úgy látja csajszi! :) Kiváncsi vagyok, hogy ilyen hamar így lehet -e látni. Bár azt mondta csak tipp, de vissza kérdeztem, hogy hány százalék?! Azt mondta 99. Izgulok, hogy mikor láthatjuk a babát újra, és tényleg kislány-e! :)

N

2016. aug. 19. 07:09
 349/392 A kérdező kommentje:

E! Ez aztan a szep teszt :-) Emlekszem az elozo havira, ez sokkal egyertelmubb es biztatobb. Ugy orulok!

N! Gratula a "talan" csajszihoz, neg a makk egeszsegehez :-)

En ugye uj ciklust kezdtem, ma vagyok a 7. ciklusnapon. Most herpesszel kuzdok. Nagyon ritkan jon ki, egy kezemen meg tudom szamolni, hanyszor volt. Szerintetek ez a honap kutba esett igy? Vagy tulgondolom? Nem tudom, milyen eredetu a herpesz, igy nem merek kiserletezgetni.

2016. aug. 19. 07:24
 350/392 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekem sajnos megjött, pedig bizakodtam, mert már pár napot késett...:(

A pozisoknak gratulálok! Remélem jövő hónapban tudok én is mutatni egyet. :)

Szép hétvégét mindenkinek!

Bari

2016. aug. 19. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!