Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. augusztus végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
Gratulálok a pozisoknak :-)
Timi tényleg hamar csináltad :-) várd ki a végét :-)
Sziasztok.
Mit gondoltok a görbemről? Lehetek még babas? Szerintem az ovit nem jo helyre húzta.
Köszi.
Lili
9 napig nem mértél?
Igy nem lehet rá mit mondani
Lehet, h igazatok van.:) mivel múlt hónapban nem jött össze, ezért jól letört a szarvam. Azt hittem, h hamar össze fog jönni mivel "fiatalok" vagyunk.
Na mind1.:)
Többieknek pedig hajrá.. ;)
Ez a hónap is elment...:-(
Becsapott a meseszerű hőgörbém...ezek után Én már semmiben nem bizom!
Igazságtalan annyi mindent megtettünk már, hogy legyen babucink...még sem sikerül!
DE AZÉRT SEM ADOM FEL!
Mindenkinek pozitív tesztet, boldog babavárást kívánok! :-)
Sziasztok
Katica
Katica, nagyon-nagyon sajnálom :(
Ha szabad kérdezni, az okát sikerült kideríteni annak, hogy miért nem jött (még) a baba?
Nagyon jó, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá!! Drukkolok, és kívánom, hogy most már minél hamarabb teljesüljön az álmotok!
Nálam annyi, hogy a hőm egyre jobban megy felfele, ma 36,8 volt már. De ez még nem jelent semmit, tudom. Aztán annyi furcsaság van, hogy ha valóban 1-je körül volt az ovum, akkor már lassan jönnie kell, és mostanában előtte 3-4 nappal már barnáztam, meg vérzik az orrom (??) és eddig ezeknek jele nincs, csak szokatlan sok krémes folyás.
Na de igyekszem nem beleképzelni semmit, hogy ne essek nagyon po*fára :)
Sajnos nagyon ritkán van spontán peteérésem, ezért kaptam a clostit. IR gyanús is vagyok, erre meforált szedek, diéta, mozgás. És van egy pici pajzsmirigy alulműködésem is (3,36), ami a babához magas, mert 1-2 között kellene lennie, erre szedek letroxot.
Önszorgalomból másfél hónapja isszuk a bükki füvesember babaváró teacsomagját.
Annyira bíztam ebben a hónapban, azt hittem most aztán tényleg sikerült...a görbém azóta is ilyen:
A vérzés, ami nagyon minimális, de pirosas, csak az utrogestan használata óta van jelen és csak napközben, mikor dolgozok(fodrász vagyok, álló munka), estére mindig teljesen elmarad.
Lehet ma felhívom a dokimat, hogy most akkor mi van.
Ha továbbra is így maradok, tesztelni csak szerdán szeretnék, hamarabb nem.
Katica
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!