Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. augusztus végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
Kérdező!
Szerintem sem negatív csak halványabb. Lehet a teszt hibája vagy lehet, hogy tényleg hígabb a pisi, ahogy mondták. Reggeli vizelet volt? Nem voltál kint éjszaka pisilni?
Lepke
Nem voltam ejszaka, bar joval kesobb mentem aludni, mint tegnap elott.
Hu, Csajok! Sas szemetek van, en semmit nem latok rajta. Ma veszek egy normalis tesztet, es ezuton lebeszelek mindenkit az ebayes kinai tesztcsikokrol.
Pedig tényleg látszik rajta valami, bár tényleg halványabb.
Próbálj meg egy clearblue tesztet.
Drukkolok!
Koszi!
Olyan vacak erzes: a tok homezo is jobb a halvanyulo teszteknel. Ha kicsit megszerkesztem a kepet, tenyleg dereng valami, de amit mar szerkeszteni kell, az nem jelent sok jot :-\
Kérdező! ! Én is láttam az alsón is valamit. Holnap próbáld meg újra. Ne keseredj el. Mindenki látja csak te nem. Reméljük holnap pozi lesz. :-)
Liza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!