Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. augusztus végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.

Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.

2016. júl. 28. 18:15
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/392 anonim ***** válasza:

Dirty akkor hajrá :-) gondolkodj pozitívan :-) és pihenj sokat :-) várjuk holnap az eredményt :-)

Volt aki hamarabb csinált pozitív tesztet mint a 10. dpo-n?

2016. aug. 8. 18:03
 182/392 anonim ***** válasza:
Liza voltam
2016. aug. 8. 18:03
 183/392 anonim ***** válasza:

Ha nem zavar senkit, akkor kirakom :) Van egy facebook csoportom, ahova bátran jelentkezhet bárki aki próbálkozik,tervezik a próbálkozos időszakot vagy sikeres volt. A csoport hónaptól független, egyszerűen csak várjuk hogy ne jöjjön meg :D A facebook csoport rejtett üzemmódba működik, így ha valakit érdekel és szeretne csatlakozni írjon privátot nekem a facebook nevével és berakom a rejtett csoportba. Ennek előnye,hogy a csoport láthatatlan, nem is lehet rákeresni. Csak a tagok tudnak rákeresni, csak ők látják a csoport tagokat és a hozzászólásokat, így rejtve marad a kiváncsi ismerősök elől is a tény hogy egy ilyen csoport tagja lett :)

Egy szónak is száz a vége, aki szeretne a rejtett csoportba csatlakozni, írjon nekem privátot és berakom őt :) Már szép számban vannak pozi teszteseink :) Remélem SAI nem gond hogy kiratam ide :)

Ettől függetlenül, nálam a helyzet változatlan, az ovut várom. A 16.DC-n vagyok de még semmi :) Gigi

2016. aug. 8. 18:34
 184/392 anonim ***** válasza:

Dirty! Drukkolok😊 a pozitiv teszteseknek hatalmas grat.

En holnap reggel leszek a 12. Dpon. Szerintetek teszteljek v varjak a nem vartig? Mar annyira izgatott vagyok. Pedig csak hetvegen akartam...

Ella

2016. aug. 8. 19:10
 185/392 A kérdező kommentje:

Gigi, dehogy baj! Csak senki se feledje a kerdest, mert sokan drukkolunk itt is :-)

Ella, enma vagyok a 12.dpon es homezo a teszt. Irto csalodott vagyok. Szerintem inkabb varj, olyan vacak erzes ez...

2016. aug. 8. 21:24
 186/392 anonim ***** válasza:

Köszi N!Ma voltam a nődokinál és jó híreket kaptam.A sok ciszta közül már csak 1 van meg a legnagyobb és az is zsugorodik.A nyálkahártyám is szép vastag...8,3 mm.Mostanában nem volt ilyen vastag.

Szerinfem holnap tesztelek egyet hátha :)!

Nicol

2016. aug. 8. 22:08
 187/392 A kérdező kommentje:

Ki tesztelt ma?

E! Te mikor tesztelsz?

Ella! Vegul raszantad magad?

Dirty! Hogy vagy?

Nicol! Orulok az eredmenyeidnek es persze ha van keped pozitiv tesztrol, varjuk ;-)

En ma is teszteltem egy tisztesseges negativat. Holnapig (nem) kene megjonnie. Tuneteim tovabbra is csak premenstruacios tunetek, szoval nincs okom sem orulni, sem elkeseredni.

2016. aug. 9. 06:59
 188/392 anonim ***** válasza:

Nicol, nagyon drukkolok ;)

Ella, szerintem tesztelj nyugodtan, ha halvány pozitív, akkor halkan örülhetsz, ha negatív, akkor meg semmiképp ne keseredj még el, van még bőven ideje pozitív lenni :) veszítenivalód nincs ;)

Én nem tudom még, hogy mikor teszteljek, tényleg fogalmam sincs. Ha 22-ét veszem pé-nek, akkor már bármikor lehetne, ha 1-jét, amit sokkal valószínűbbnek látok, akkor meg még korai lenne nagyon. De tényleg annyi pénzt elköltöttem már feleslegesen, hogy szerintem még várok, inkább 1-jét veszem alapul :)

E.

2016. aug. 9. 07:14
 189/392 anonim ***** válasza:
jah és Dirty, várjuk a facelle-t :)
2016. aug. 9. 07:14
 190/392 anonim ***** válasza:

Sai, te se keseredj még el, még lehet simán 2 csíkos :)

Drukkolok :)

2016. aug. 9. 07:15
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!