Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. augusztus végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
Szerintetek, hogy alakul ez a görbe?
Tudom még van idő bőven a nem vártig.
Ez az első hónap, hogy mérem.
Annyira szeretnék + tesztelni. :)
Katica
Katica ebből a görbéből még bármi lehet!
M
102es elég alacsonynak tűnik.
De következtetést akkor lehetne levonni ha végigmérnél egy ciklust.
M
Bármikor mérhetem. Talán mikor még higanyos hőmérő volt akkor volt 36. Ez már nem ma volt. Reggeli hőt nem szoktam mérni, de ha ebben a hónapban nem sikerül a baba, akkor következő hónapban megpróbálom. 2naponta volt aktus. Bár 20ig van még bőven idő. De pém elméletileg volt már 4 napja. De ugye ezt nem tudom. Ovuszteszteltem és 3 napja már csak halvány negatív volt, 2 napja meg negatív. Tehát gondolom 4 napja volt. Ha így is történt akkor a hőmérséklet nincs hatással gondolom erre mert a teszt kimutatta hogy volt valami peteérés, és gondolom a továbbiakban nem lehet ez akkora probléma? ! Lehet hogy higanyossal felmenne 36 ig amúgy is. Jó érzés követni ezt a kis hónapot, jó tudni hogy nem vagyok egyedül a várakozásban :-) szorítok mindenkinek
Elizabet
Katica, tuszorepedes biztosan volt, a hod szepen ivel felfele, szoval ilyen szempontbol mar felig biztosan sikeres ez a honapod. Drukkolok, hogy a varva vart pozitiv teszt is meglegyen :-)
Elizabet, pajzsmirigy problemakhoz szoktak tarsitani az alacsony ebredesi hot, de ez tenyleg csak akkor megbizhato adat, ha egy cikluson at mered ugyanabban az idopontban.
Sziasztok!
Nem birtam ket napot varni igy ma is teszteltem. Nagyon halvanyan, de pozitiv. 8-an ujra tesztelek!:)
Lepke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!