Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. augusztus végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.

Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.

2016. júl. 28. 18:15
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/392 anonim ***** válasza:

Szerintetek, hogy alakul ez a görbe?

[link]

Tudom még van idő bőven a nem vártig.

Ez az első hónap, hogy mérem.

Annyira szeretnék + tesztelni. :)

Katica

2016. aug. 5. 09:45
 102/392 anonim ***** válasza:
100%
Szeretném a véleményetek kikérni mert igazából nem tudom hogy miért van. Hőt nézni egyetlen egy napon néztem. Igazából első hónap hogy próbálkozunk. Engem az érdekelne hogy normális ha átlag testhőm 35,4 és 35,7 közt mozog. ? Max 35.8 ebben a pillanatban. Kihatással lehet ez a teherbeesésre? 2 hőmérőnk van, mindkettő digitális. Mindkettő ugyanazt mutatja.
2016. aug. 5. 09:54
 103/392 anonim ***** válasza:
100%

Katica ebből a görbéből még bármi lehet!

M

2016. aug. 5. 10:10
 104/392 anonim ***** válasza:
100%

102es elég alacsonynak tűnik.

De következtetést akkor lehetne levonni ha végigmérnél egy ciklust.

M

2016. aug. 5. 10:11
 105/392 anonim ***** válasza:
100%

Bármikor mérhetem. Talán mikor még higanyos hőmérő volt akkor volt 36. Ez már nem ma volt. Reggeli hőt nem szoktam mérni, de ha ebben a hónapban nem sikerül a baba, akkor következő hónapban megpróbálom. 2naponta volt aktus. Bár 20ig van még bőven idő. De pém elméletileg volt már 4 napja. De ugye ezt nem tudom. Ovuszteszteltem és 3 napja már csak halvány negatív volt, 2 napja meg negatív. Tehát gondolom 4 napja volt. Ha így is történt akkor a hőmérséklet nincs hatással gondolom erre mert a teszt kimutatta hogy volt valami peteérés, és gondolom a továbbiakban nem lehet ez akkora probléma? ! Lehet hogy higanyossal felmenne 36 ig amúgy is. Jó érzés követni ezt a kis hónapot, jó tudni hogy nem vagyok egyedül a várakozásban :-) szorítok mindenkinek

Elizabet

2016. aug. 5. 10:44
 106/392 A kérdező kommentje:

Katica, tuszorepedes biztosan volt, a hod szepen ivel felfele, szoval ilyen szempontbol mar felig biztosan sikeres ez a honapod. Drukkolok, hogy a varva vart pozitiv teszt is meglegyen :-)

Elizabet, pajzsmirigy problemakhoz szoktak tarsitani az alacsony ebredesi hot, de ez tenyleg csak akkor megbizhato adat, ha egy cikluson at mered ugyanabban az idopontban.

2016. aug. 5. 10:51
 107/392 anonim ***** válasza:
Lenne egy elég fontos kérdésem. 3 napja fél pozitív ovutesztet csináltam amiből gondoltam hogy következő nap pozitív lesz. Negatív lett így gondoltam előtte volt pém. Ma este gondoltam csinálok a biztonság kedvéért, egyértelműen ma pozitív. Tegnap voltunk együtt, előtte 2naponta. A párom hűségesen állta a próbát, hétvége ellenére csak üdìtőzött és azt ette amit adtam neki hogy minden rendben legyen a kisfickókkal. Sörözni szokott esetleg whyskit szürcsölget. Ma ennek örömére, mondván vége a pé-nek és péntek van délután óta vagy 2 -2,5 dl whisky lecsúszott neki szerelés közben. De lett egy pozitív ovuteszt. Holnap nem lesz ebből baj ha együtt leszünk? ??? Biztos nem tett jót neki . El vagyok keseredve :-(
2016. aug. 5. 22:28
 108/392 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nem birtam ket napot varni igy ma is teszteltem. Nagyon halvanyan, de pozitiv. 8-an ujra tesztelek!:)

Lepke

2016. aug. 6. 08:30
 109/392 anonim ***** válasza:
Gratulálok Lepke! Képet mutatsz? :)
2016. aug. 6. 08:39
 110/392 anonim ***** válasza:
#107! Nem lesz gond! N
2016. aug. 6. 08:41
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!