Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. augusztus végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
Dirty, én nem ismerem ezt a tesztet, így nem tudom, hogy száradási e, de tuti látszik valami!
Drukkolok, hogy ne száradás legyen!
Mikor tesztelsz újra?
E.
Ha tudnak holnap hozni Facellet akkor szombat reggel, ha nem akkor szerintem csak jövő hét elején.
Dirty
Dorty ezen én is látok valamit!
Drukkolok!
M
Én is látom!!! Megy a drukk! :-)
Nekem van még pár napom a nemvártig... olyan nehéz kivárni... Aug. 9-10-e körül tesztelek majd!(remélem szép + lesz)
Katica
Dirty! Nekem ez extra halvány pozinak tűnik. Halk gratula. Remélem erősödni fog.
Levendulla
Dirty!
A verzesed milyen volt most?
En ezt pozitivnak mondanam, szerintem eleg biztato :-)
Magamhoz képest túl hosszú de túl gyenge. Napközben alig volt valami a betéten, éjszaka meg semmi. Holnap reggeli hőre kíváncsi vagyok, elvileg holnap hoznak Facelle tesztet azt szombat reggel megcsinálom.
Nem volt még ilyen tesztem vagy negatív vagy pozitív volt egyértelműen.
Dirty
Dirty szerintem ez tok pozitiv. Gratulalok!:)
En ma vagyok a 10. Dpon, teszteltem one steppel, de teljesen negativ. 8-ra nem varom, de az meg csak a 13. Dpo lesz, ket nappal kesobb volt peteeresem, mint szokott. Lehet, hogy ezert kesobb is jonne meg ket nappal? Ja es elkezdett fajni a mellem is, ami sokkal korabban szokott, szoval szerintem en mar semmibol nem kovetkeztethetek semmire.
Lepke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!