Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. augusztus végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.

Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.

2016. júl. 28. 18:15
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/392 anonim ***** válasza:

K 11dpo-n nekem még negatív volt.13dpo-n volt a halvány,ma 15 dpo-n az erősebb.Ne add fel!Még bármi lehet!

Köszönöm a gratulációkat!Én még nem hiszem el h nagycsaládosok leszünk 😁

M

2016. aug. 1. 16:50
 62/392 anonim ***** válasza:
100%

Koszonom a reagalast Kerdezo!

Mar a derekam is faj, remelem tenyleg talalkoztak 😊

Lepke

2016. aug. 1. 18:23
 63/392 anonim ***** válasza:

Elég régóta médem a hőt de ilyen még nem volt. Eddig mensi előtt 1-2 nappal leesett a hőm és úgy is maradt. Azért is érdekes ez most mert tegnap már szinte nem is volt vérzés, ma meg már megint van. Ma reggel 36.7 volt a hőm, kíváncsi vagyok a holnapira.

Gratula a pozi teszteseknek a többieknek kitartást.

Dirty

2016. aug. 1. 20:41
 64/392 anonim ***** válasza:

Dirty tesztet nem csináltál?

Én azt mondom minden megtörténhet.Én ilyen "alacsony" hővel még nem voltam terhes.

Elsővl 36,9

Másodikkal 37

Most 36,6-36,7

M

2016. aug. 1. 20:59
 65/392 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Gratula M :) de jó neked :)

Én még tuti nem tesztelek, mert 22-én volt pés hasszurka, de azt írtam is, hogy meglepett, korainak gondoltam, és lehet jól gondoltam, mert ma extradurván pés nyákom volt, és ha most van pém, akkor passzol a szokásos 34 nap körüli ciklushosszhoz.

Szóval bolondozik velem a szervezetem, de ha nem lesz sikeres a hónap, én is elkezdek szerintem hőmérőzni.

K, még simán lehet pozitív,ne keseredj el idő előtt ;)

Mindenkinek drukkolok!! :)

E

2016. aug. 1. 21:00
 66/392 anonim ***** válasza:
75%

Már 5 hónapja próbálkozunk,de sajnos nem mindig tudtunk akkor együtt lenni,amikor kellett. Az utolsó 2 hónapban vettük komolyabbra,de eddig semmi. :(

Minden pozi tesztesnek gratula! A többieknek meg drukkolok. :D Cz

2016. aug. 2. 08:41
 67/392 anonim ***** válasza:
100%

Cz,E,Lepke,K,többiek megy a drukk! :) Dirty csinálj egy tesztet azért! Mondjuk mikor még nem próbálkoztunk, csak úgy hőmérőztem, nekem is volt olyan, hogy végig mensi alatt fenn maradt a hőm, fura volt. Régi kérdező eltűnt?

M, nagy gratula! :) Még én sem hiszem el, hogy nagycsaládosak leszünk, ma megyek dokihoz, már nem győzöm kivárni, jajj de messze van még az este! Kíváncsi vagyok mennyivel lesz kisebb, mert később volt ovum mint középidő, ha minden igaz. Bár csak kb 4-5 nappal. Remélem minden rendben lesz.

2016. aug. 2. 09:11
 68/392 anonim ***** válasza:
Ja, N voltam. :D
2016. aug. 2. 09:12
 69/392 anonim ***** válasza:
100%
Ja azt kifelejtettem, hogy pont ennél a babánál nem mértem hőt, csak már mikor pozi tesztem volt kíváncsiságból. És nekem is alacsonyabb volt a hőm mint a másik két babánál. N
2016. aug. 2. 09:14
 70/392 anonim ***** válasza:

Köszi N!Várjuk a fejleményeket 😊 Én 16án megyek dokihoz.

M

2016. aug. 2. 13:16
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!