Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. augusztus végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.
Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.
Sziasztok itt vagyok én is még mindig. Kicsit fura volt az elmúlt pár napom. 27-én még 37.1 volt az ébredési hőm 28-àn leesett 36.7-re és meg is jött viszont másnap megint felment 36.9-re, tegnap reggel 37.0 ma reggel 36.9. Mensi alatt 36.7-36.5 között szokott lenni. Tudom nem mérvadó de napközben 37.6 volt tegnap is. Remélem nem valami hormon probléma lesz, vagy ami még rosszabb méhen kívüli terhesség.
Dirty
Kedves K!
Még ne add fel,azért egy tesztet csinálj még 1-2 nap múlva.
Szorítok.
Ella
K ne add fel!
Én holnap reggel tesztelek megint.Izgulok nagyon
M
K es M!
Hogy alakultak a tesztek? Hozzatok kepeket, megszakertjuk, ha bizonytalanok lennetek ;-)
M1! Hajra-hajra!
Dirty! Fura ez az ebredesi ho, de az is lehet, hogy ez jo jel. Nem ertek hozza, de nem lehetseges, hogy alapbol magas a progi szinted es csak lassacskan urul ki? Miota mered a hodet? Minden honapban igy alakul a ciklus elso honapjaiban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!