Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni 2016. augusztus végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Új hónap, új remény, új izgalmas várakozás együtt.

Egy régóta futó kérdéssorozat újabb állomása, ahova várok szeretettel minden régi és új tagot, nyomonkövetőt, érdeklődőt.

2016. júl. 28. 18:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/392 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én az előző csoportból vagyok.. :) azt még nem tudom, h mikorra nem várom a nem vártat, mert direkt próbálok nem utána számolni, hogy ne számoljam vissza a napokat, majd a hónap közepe felé (ha közbe nem jön meg) akkor megnézem.

Timi

2016. júl. 28. 20:01
 12/392 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Kedves egyes válaszoló "E". Ha nem haragszol, akkor használj már más nevet, mert már hónapok óta én vagyok "E", aztán ne legyen belőle kavarodás :) Köszi és remélem tényleg nem haragszol miatta, nem az a célom :)

Rólam annyit, hogy volt az a halvány tesztem, aztán megjött. Elmentem dokihoz, hogy esetleg nem néznénk e egy hormonsort, mert mostanában barnázok menzi előtt, aztán a kicsikémmel is kellett anno progipótlás (utrot szedtem), most meg ez a teszt, de megjött mégis és a doki se uh-t nem csinált, se laborba nem küldött el, annyit mondot, hogy ha megjött, akkor nem vagyok terhes (na mondom tényleg? ha nem mondja, nem is tudom... :O ) plusz, hogy ha lesz egy ugyanolyan erős második csíkom, akkor menjek és ír fel utrot a biztonság kedvéért, ed halvány teszttel még ne menjek, meg hogy a barnázásom 3 nap volt mostanában és 5 nap menzi, tehát az 8 nap, 10 napig normális a menzi, így minden ok. Mondom mivan???

Úgyhogy megvárom a következő menzit, ha az is ilyen lesz, elmegyek egy normális dokihoz...

Amúgy úgy éreztem, hogy 22-én volt pé-m, szóval aug 5 körül nem várom :)

Egyébként kicsit már beleéltem magam, hogy jön a tesó, nem esett olyan jól, hogy megjött, de ez még csak a 2. éles hónapunk lesz, úgyhogy új hónap, új remény :)

Drukk mindenkinek!!

E.

2016. júl. 28. 21:24
 13/392 anonim ***** válasza:
100%

Még annyi, hogy 22-én korainak váltem a pé-re jellemző "tüneteket", ovutesztet, hőmérőzést meg nem csinálok, szóval lehet nem is akkor volt a pém, már azt is el bírom képzelni, hogy az agyam produkálta a hasszurkát, inkább úgy mondom, hogy aug 5 előtt biztosan nem várom, a többi majd kiderül. :)

E.

2016. júl. 28. 21:29
 14/392 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. Én az előző csoport ideje alatt teszteltem pozitivat, de a csoportot kb. már 4 honapja figyelem. Ma vagyok a 40 ciklus napomon és reggel megyek dokihoz, jo volna ha már látna bármit is. Most az izgulos fázisban vagyok, hogy legyen jo helyen a petezsák, utánna meg, hogy legyen szivhang. Szívesen maradok a csoporttal és izgulok értetek, hogy mindnél előbb teszteljetek ti is pozitivat.

"V"

2016. júl. 28. 22:05
 15/392 anonim ***** válasza:
100%

Az egyikbe én is ìrtam aztàn lemaradtam. Volt vita?

Most aug 7 a dàtum. Nagyon bìzom. Rajta voltunk nagyon :-) próbàlunk fiúra gyúrni, de igazàból mindegy lenne. Van màr mindkét tìpusból :-)

Nori

2016. júl. 28. 22:06
 16/392 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok.Én is itt voltam az elöző hónapokban is M. néven,de úgy látom van még egy M. Így én leszek akkor most már az M1.

Én majd augusztus végefelé nem várom,de most nem ovu tesztelek ,nem hőmérőzök. Próbálok ebben a hónapban csak laza lenni és nem rágörcsölni.Hátha így jobban sikerül az augusztus. M1. ☺

2016. júl. 28. 22:29
 17/392 anonim ***** válasza:
100%
V Gratulálok! Még júniusban egy kérdésemnél is beszéltünk,meg a csopiban is! :) Nagyooon örülök neked! :) írj majd, hogy mi volt a dokinál! :) N
2016. júl. 29. 06:47
 18/392 A kérdező kommentje:

De jo, hogy itt vagytok ti is regebbrol.

E! Sajnalom, hogy igy alakult az a halvany teszt. Tudom, milyen vacak erzes, viszont az augusztus tartogathat ujabb es maradandobb meglepetest :-) Kivanom, hogy igy legyen!

En elvileg a 18. ciklusnapon vagyok, de hogy hanyadik dpo-n, azt nem tudom. Fura volt ez a honap, mert eddig mindig ereztem egyertelmuen az ovut, most viszont semmi. Lehet, nem is volt peteeresem -.-

SAI

2016. júl. 29. 07:53
 19/392 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! :-)

Én új vagyok itt!

Röviden a történetem, kb 4 éve vagyunk sikertelenek a párommal( Én 37 a párom 34).

Voltam már endokrinológusnál, vérvételeken, szedek meforált, letroxot. Most 2. clostis hónapban vagyok, épp peteérés előtt...hőmérőzök, ovu tesztelek.

Mindezek mellett a dokim beleegyezésével, mindketten isszuk 6. hete a bükki füvesember babaváró teacsomagját.

Nagyon bizakodóak vagyunk, hogy augusztus közepén egy szép pozitívat tesztelhetek. :-)

Mindenkinek sok sikert,a babucisoknak boldog és egészséges babavárást! :-)

Katica

2016. júl. 29. 08:20
 20/392 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Csatlakozom, bàr én a memsim kavarodàsa miatt nem tudom mikorra nem vàrom :( de szeretnék veletek együtt izgulni :)

Betti

2016. júl. 29. 08:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!