Fiatal anyukák! Ti mit tennétek a helyemben?
Hát én nem vállalnám így.
21 évesen szültem, de előtte már dolgoztam, max gyedem volt, és volt félre tett pénz. A párod fizuja, és amit te kapsz (nagyon max 90-100 ezer) összesen csak 170, ebből lakbér, számlák, a baba dolgai (ami lehet pár tízezer, de nem tudhatod milyen babát dob a gép, tudsz e szoptatni, kell e valami fejlesztés, gyógyszer, stb ezt előre nem láthatod, így 100 ezer felett is leheet CSAK A BABA KIADÁSAI. Emellett nektek is enni kell, bármi nagyobb kiadás közbe jöhet. Szóval nem. Várjatok még pár évet dolgozz, hogy legyen munka tapasztalatod, vagy a gyed után legyen hova vissza menni. Tegyetek félre, hogy ha úgy van, ne legyen gond.
először költözzetek el és utána... én nem vállalnék gyereket diplomás gyedre, de ezt te tudod neked mi fér bele.
én dolgoztam, amellett tanultam levelezőn és úgy vállaltuk a gyereket. 5 éves volt én meg 30 mire minden tanulmányommal végeztem :)
de akkor kaptam 100E gyednek 2 évig, férjem meg 200 körül keresett. most várjuk a másodikat, már 2 éve nem tanulok, max gyedem lesz és teljesen más így, a napokban fogok szülni, de már most érzem a különbséget :)
már 1,5 hónapja itthon vagyok, és nem is fogok semmit se csinálni a feleség és anya szerepen kívül az elkövetkezendő 2 évben :)
elsővel úgy elvesztek azok az idők, mert mindig a vizsgákra készülni, hamar vissza is mentem... :(
de mint írtam, te érzed mit mikor szeretnél, ha neked így lenne jó akkor tedd így :)
figyelj. ha nektek igy jo akkor semmi akadalya, felnott vagy mar. Én jelenleg fősulira járok. 5honapos terhesen. 22 éves vagyok. Párommal 3 honapja koltoztunk ossze. Eskuvot csak a fosuli lejarta utan tervezzuk. Parom 27 éves. 5 éve vagyunk egyutt.
Ha nekunk megy ez igy, nektek is fog. A kor az meg csak egy szam.
En nem csak a tanulas. Miatt varnek, hanem a parkapcsolat vegett is. Oke h most biztos vagy benne stb..
De gondolom nem Te neveled a hugod es kelsz. Fel hozza.. blablabla..
Tudom sokszor. Mondjak de 3evet meg BOVEN varj ha nem tobbet. De majd rajossz
Minden aldott alkalommal mas.
Mas a sajatod, teljesen. Gondolom nehez elhinni. Foleg. Mikor szoptatsz aztan. Mar nemtudsz... jon a tapszer Stb. Pelenkazas..orvoshoz vinni. Figyelni mindent es gyozni PÈNNZEL!! Nemhogy mellette tanulni... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!