Fiatal anyukák! Ti mikor estettek teherbe?
17 évesen lettem terhes,mire megszültem 18 voltam.Azóta 10 év telt el és már három gyermekes anyuka vagyok:)Nem álltunk/állunk valami fényesen anyagilag,de tudom őket etetni,tiszta ruhába járatni,és nem rumliban élnek.A párom dolgozik,havi 70et keres(+családipótlék,gyes).Szűkösen,de nagyon boldogan élünk.17 évesen a szüleim kitagadtak(mert a párom roma)azóta keresték volna a kapcsolatot,de én nem kívánom velük tartani a sok fájdalom okozta évek után.
Majd írj veled miújság!A párod mit szól?
Mi nem régóta ismerjük egymást. A szüleivel lakunk bp-en, és eddig nagyon jól kijöttem velük :) az anyukája figyelmes, és édesanyám helyett is figyel rám, hogy minden kész legyen időben (suli, kaja, takarítás). Gondoskodó, de még se tartozom ide. Idegenkedem sok mindentől, és sokszor elgondolkozom h mi lesz 9 hónap múlva?!... kilátástalan kicsit a helyzet, mert munkám nincs és még csak egy érettségivel rendelkezem. OKJ-s tanfolyamra járok, de lehet be se tudom fejezni. 2. félévnél járok.
Párommal egyébként nagyon jól megvagyok :) imádjuk egymást, sokat vagyunk együtt, hisz itt lakom. Mindent együtt és egyszerre csinálunk, nem veszekedünk. Minden rendben van, ennyit tudok:)
ő örül a babának. A szülei nem tudják, enyémek sem.
Eléggé konzervatívak a szülei. Mindig megmondták Páromnak a mai napig h mit csináljon, milyen iskolába járjon, és hol mit csináljon. Akkor kell éhesnek lenni amikor a szülei, és mindent velük kell. Nem értek sok mindent. ez a helyet mostanság :)
9-e körül menstruáltam, azóta semmi. most kellett volna. már 4 napja rendszeresen - folyamatosan, reggeltől, estig- görcsöl a hasam, miintha megakarna jönni, de mégse.. még vércseppek, barnafoltok se voltak. folyásom van, és a mellem érzékenyebb az átlagnál. ennyi. terhesség azért jöhet szóba mert sokszor nem védekeztünk, és tudjuk, hogy teherbe eshettem.
nem tudom hogy most ha tesztelek biztosra mehetek-e. az orvos pedig 40 kmre arrébb van, most nem tudok elmenni, majd kedd után felhívom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!