Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fiatal anyukák! Ti mikor...

Fiatal anyukák! Ti mikor estettek teherbe?

Figyelt kérdés
megijedtetek? minden rendben volt lelkileg, anyagilag? érdekelne, mert úgy néz ki nekünk is lesz :) nem zavar (már) a gondolat, csak a tesztre kell még pár napot várni, hogy biztos legyen. 20/L
2011. márc. 11. 19:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen lettem terhes,mire megszültem 18 voltam.Azóta 10 év telt el és már három gyermekes anyuka vagyok:)Nem álltunk/állunk valami fényesen anyagilag,de tudom őket etetni,tiszta ruhába járatni,és nem rumliban élnek.A párom dolgozik,havi 70et keres(+családipótlék,gyes).Szűkösen,de nagyon boldogan élünk.17 évesen a szüleim kitagadtak(mert a párom roma)azóta keresték volna a kapcsolatot,de én nem kívánom velük tartani a sok fájdalom okozta évek után.

Majd írj veled miújság!A párod mit szól?

2011. márc. 11. 19:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia az elotted levo kerdest en irtam ki nezd meg a (pocakosat). En most kedden marc 8an toltottem a 20at. Parom 22. Mi alberletben elunk de 2 ev mulva lesz sajat lakasunk es szeretnek felvenni a szocpolt. Budapesten elunk. Es ti hogyan gondolkodtok?
2011. márc. 11. 19:51
 3/10 A kérdező kommentje:

Mi nem régóta ismerjük egymást. A szüleivel lakunk bp-en, és eddig nagyon jól kijöttem velük :) az anyukája figyelmes, és édesanyám helyett is figyel rám, hogy minden kész legyen időben (suli, kaja, takarítás). Gondoskodó, de még se tartozom ide. Idegenkedem sok mindentől, és sokszor elgondolkozom h mi lesz 9 hónap múlva?!... kilátástalan kicsit a helyzet, mert munkám nincs és még csak egy érettségivel rendelkezem. OKJ-s tanfolyamra járok, de lehet be se tudom fejezni. 2. félévnél járok.

Párommal egyébként nagyon jól megvagyok :) imádjuk egymást, sokat vagyunk együtt, hisz itt lakom. Mindent együtt és egyszerre csinálunk, nem veszekedünk. Minden rendben van, ennyit tudok:)

ő örül a babának. A szülei nem tudják, enyémek sem.

Eléggé konzervatívak a szülei. Mindig megmondták Páromnak a mai napig h mit csináljon, milyen iskolába járjon, és hol mit csináljon. Akkor kell éhesnek lenni amikor a szülei, és mindent velük kell. Nem értek sok mindent. ez a helyet mostanság :)

2011. márc. 11. 20:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
19:51-es válaszadónak üzenem,hogy már nincs szoc pol
2011. márc. 11. 20:10
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
21 evesen szultem...tervezett baba volt. van egy sajat kertes hazunk, kocsink es vallkozasunk. 36 hetesen diplomaztam es kozben dolgoztam. en nehezen vagy egyaltalan nem tudnam elviselni azt hogy a szulokkel eljek es valoszinuleg eszem agaba sem lett volna gyereket csinlani ha nem tudok legalabb egy kis onallosagot kialakitani. persze mindenki mas es ettol szep az elet...
2011. márc. 11. 20:31
 6/10 A kérdező kommentje:
én külön lakásban laktam, de elhagyott a párom, ezért haza költöztem, a mostanival külön lakást pedig nem engedték meg a szülök.
2011. márc. 11. 20:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Es ha meg tesztet nem csinaltal akkor honnan tudod h baba van a dologban?hanyadik ciklusnapodon vagy? Es altban hany naosak a ciklusaid?
2011. márc. 12. 05:49
 8/10 A kérdező kommentje:

9-e körül menstruáltam, azóta semmi. most kellett volna. már 4 napja rendszeresen - folyamatosan, reggeltől, estig- görcsöl a hasam, miintha megakarna jönni, de mégse.. még vércseppek, barnafoltok se voltak. folyásom van, és a mellem érzékenyebb az átlagnál. ennyi. terhesség azért jöhet szóba mert sokszor nem védekeztünk, és tudjuk, hogy teherbe eshettem.

nem tudom hogy most ha tesztelek biztosra mehetek-e. az orvos pedig 40 kmre arrébb van, most nem tudok elmenni, majd kedd után felhívom.

2011. márc. 12. 11:03
 9/10 A kérdező kommentje:
különben 28-30 naponta van
2011. márc. 12. 11:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Ertem egyebkent en is azert gondolok terhessegre mert ebben a honapban az en parom is belem ment vegig:) es nekem hetfon meg kedden barna folyasom volt. Na majd megirom h milett, es varom akk a te valaszodat is. Nezz vissza jovohet csutortokon, addig is sok sikert nektek.
2011. márc. 12. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!