Vannak akik fiatal anyukák szeretnének lenni?
Figyelt kérdés
Szóval olyanok akiknek még nincs baba,de már nagyon szeretnének 20 és 25 között?Ha vannak el is irogatnák veletek!2011. aug. 26. 22:54
1/35 anonim válasza:
Szia! Én nemrég múltam 21, 23 éves korom körülre tervezzük az első babót! :) Ha minden jól megy, jövő nyáron kezdjük a próbálkozást :) Te hány éves vagy?
2/35 A kérdező kommentje:
Szia,én novemberben töltöm be a 21-et!23-ra már én is nagyon szeretnék
2011. aug. 26. 23:34
3/35 anonim válasza:
Látom nem nagyon tolonganak a fiatalok, ami elég szomorú :( Én 21 vagyok, és már van egy csodálatos 14 hónapos kislányom.:))
Ne haragudj, hogy nem a kérdésedre válaszoltam.
4/35 A kérdező kommentje:
Ennek is nagyon örülök, és szívből gratulálok,én is szeretnék már
2011. aug. 27. 10:03
5/35 anonim válasza:
25 évesen szültem a babám, mindig is így akartam, 5 éve voltunk együtt a párommal..23 évesen befejeztem az egyetemet, alatta már dolgoztam, összehoztam egy kis pénzt. 24 évesen megvettem a lakásom és az autóm, a feltételek adottak voltak. Nem bántam meg, most is így csinálnám.
6/35 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a természetes,nekem még ezek nincsenek de lassan elérem!!
2011. aug. 27. 10:32
7/35 anonim válasza:
szia én fiatalon szültem és nem bántam meg így csinálnám akkor is ha visszaforgathatnám az időt, akkor 1,5 éve voltam a párommal és én 16 voltam ő 22
8/35 Niktoon válasza:
én 20 évesen mentem férjhez, 22 évesen szültem a fiamat, most 24 vagyok és 6 hónapos terhes.
9/35 A kérdező kommentje:
Ez tényleg fiatalon van!!
2011. aug. 27. 12:18
10/35 anonim válasza:
22 vagyok. Én megfogadtam, hogy legfeljebb 3 év múlva én szülni fogok. Ha lesz apja, ha nem. De egyelőre úgy fest, hogy lesz :) Igaz, ő már most azonnal rajta lenne a dolgon, mert dolgozik, eltartja magát, félretesz, szóval megvan minden. Igaz nem milliomos, de elég. Én viszont még iskolába járok, és mindenképp diploma után szeretnék babázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!