Vannak akik fiatal anyukák szeretnének lenni?
Figyelt kérdés
Szóval olyanok akiknek még nincs baba,de már nagyon szeretnének 20 és 25 között?Ha vannak el is irogatnák veletek!2011. aug. 26. 22:54
11/35 Judit20 válasza:
Szia! 21 évesen szültem az elsőt most 23 vagyok és 23 hetes terhes! Mi így szerettük volna!
12/35 anonim válasza:
Sziasztok! Én épp hogy be töltöttem a 18 és megszültem a lányomat! Most 23 vagyok és most várom a kis tesót!
13/35 anonim válasza:
szia én 21 vagyok és 30 hetes :)
14/35 anonim válasza:
24évesen szültem az elsőt,28évesen a másodikat.Tudom idősebb vagyok mint azok akiket kérdeztél,de azért írok neked,hogy elmondjam sokkal több minden könnyebb volt 24évesen.Sajnos tényleg érzem magamon azt a 4évet és nagyon örülök,hogy fiatalon lehettem anyuka!!hajrá!!
15/35 anonim válasza:
én nagyon korán szerettem volna a párommal babót (18 évesen) most múltam 23 és még sajnos se híre se hamva, pár hónap múlva megyünk be ültetésre.
16/35 anonim válasza:
sziasztok,én is decemberbe töltöm be a 18at,de már szeretnék babát.De még nem jött.De nem adom fel.
17/35 anonim válasza:
Sziasztok!
Én 20 vagyok és már mi is gondolkodunk rajta. :) Most leszek másodéves főiskolás, talán meg kellene várnom a diplomát vele.
18/35 A kérdező kommentje:
örülök, hogy nem vagyok vele így egyedül!!!
2011. aug. 28. 18:18
19/35 anonim válasza:
Én 23 vagyok, most mentem férjhez, egyetemre járok, de a férjem már dolgozik. Mi már ügyködünk, hogy jövő nyráon már hárman legyünk :)
M
20/35 A kérdező kommentje:
Úgy legyen :)
2011. aug. 28. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!