Vannak itt Nógrád megyéből, főleg Balassagyarmat környékéről akik babát szeretnének?
Én a SOTE I.re járok,dr.Szabó István egyetemi docenshez!
Volt már átjárhatóságim,hasi-és méhtükrözésem,hormonvizsgálatom!Eddig minden negatív,semmi gond nincsen velem sem,férjemmel sem...mégis várat magára a csoda!
És Te?Hová jársz?Volt már valami vizsgálatod?
Velem itt Bgy-on egyáltalán nem foglalkoztak....nem is megyek többet ide,egyik nőgyógyászhoz sem!!
Szia.Én még igazából csak uh-án voltam peteérés figyelésen.
Eddig reménykedtem hátha spontán összejön, mivel van egy 8 éves fiam aki az első hónapban fogant.
Én más helyzetbe vagyok mivel a párom a kórházban dolgozik így elég jó kapcsolatot ápolunk a dokikkal....de ez nem jelent semmit max, hogy egy kicsit jobban figyelnek rám.
Majd most fogok beszélni a dokival, hogy hogyan tovább...szerintem spermavizsgálattal kezdünk.
Ti hány évesek vagytok?Első baba lenne?Én 29 a párom 39 éves.
Ha gondolod írj privit.
Szia!Én 27,a párom 31 éves!
Nekünk már volt spermavizsgálat is!Jók lettek az eredményeink!Mégsem jön!
Első baba lenne! Most már tovább mentünk,talán a következő ami lesz az az inszemináció lesz! Én nagyon bízom benne! Hétfőre van időpontunk egy Bp-i professzorhoz az 1. konzultációra! Kicsit izgulok!
Itt Bgy-on kihez jársz? Pap dokihoz? Nekem ő nézett peteérést mindig!
Szia!Mi is csütörtökön voltunk spermavizsgálaton maszekban Salgótarjánban.Eddigi eredmények rendben vannak de még elküldte bakterológiai vizsgálatra is aminek később lesz eredménye.
Én Tóth Gyulához járok.Nekem van egy 8 éves fiam és őt Papnál szültem, fogadott orvosom volt...de inkább nem mondok semmit csalódás volt...:(
Jövőhéten megyek peteérést nézni illetve a következő ciklusban szeretném levetetni a hormonokat.Azt mondta itt is megcsinálják csak fizetni kell érte.Nem tudod mennyibe kerül?Azt hiszem 3-szor is veszik le egy ciklus folyamán...
Hétfőre sok sikert kívánok, majd írd meg mi volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!