Akik babát szeretnének, azok hányszor vannak együtt? Mármint milyen rendszerességgel?
Mi is dolgozunk a babán, és mindenhol azt olvasom, hogy kétnaponta kell együtt lenni. Most tényleg minden második nap együtt vagytok, vagy csak középidőben? Lehet hogy bennem van a hiba, de én fizikailag ezt nem bírnám. A férjem későn ér haza (10, fél 11 este), ő is fáradt, én is, és sokszor csak aludni szeretnénk. Úgy heti kettő-három szokott összejönni, de általában a hétvégén...
Most akkor mi csináljuk rosszul? (Nem mérünk, nem tesztelünk, nem számolunk semmit, reméljük egyszer úgyis sikerül...talán...)
Mi naponta többször is együtt vagyunk néha, de peteérés környékén figyelek arra ( inkább én, de nehéz megállni :D ), hogy csak napi 1-szer szeretkezzünk.
Én meg is őrülnék, ha csak heti 2-3 alkalommal esnénk egymásnak, szerencsére a férjem is ilyen.
Az első babánál heti 1-2 alkalommal voltunk együtt, de ilyen rapszódikusan, tehát volt hogy egymás után 2 nap elég sokszor,aztán több napig egyáltalán nem.
A 4. hónapban jött össze - akkor peteérés körüli napokban elutaztunk kettesben...
A második babánál, amikro eldöntöttük,hoyg már nem védekezünk, abban a hónapban összesen 1x voltunk együtt. Most már a 16. hetemben járok.
20:14-es vagyok
4. éve vagyunk együtt, férjem kemény fizikai munkát végez 3 műszakban, néha szombaton, sőt, vasárnap is menniük kell dolgozni, szegény valóban kőkemény munkát végez, bár nagyon élvezi.
Én ápolónő vagyok, az inkább lelkileg kimerítő.
Tehát mindketten fáradtak vagyunk munka után, mégis nagyon kívánjuk a szexet.
Mindenki más típus, mi ilyenek vagyunk, ezért is szerencse, hogy egymásra találtunk :)
Mi sem voltunk sokszor együtt, abban a hónapban 2-szer talán és mégis itt a kicsikém, ja és az volt az első próbálkozós hónap. Most meg 5 hónapja nem jön össze.
Egyébként szokták mondani: A minőség számít nem a mennyiség. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!