Miért ítélik el azokat a nőket akik korán szeretnének babát (18-20) év körülieket?
sokan azt gondolják, egy ilyen fiatal még magát sem tudja eltartani, nem 1, v. több gyereket.
egyébként én szívesen szülnék már mostis, de amilyen gyerekesek, meg felelőtlenek manapság a 20-30 éves férfiak, és mennyire nem veszik komolyan a párkapcsolatot (tiszt. a kiv.) nem merném bevállalni...
20/L
20/L
Én arra a verzióra gondolok hogy ugy meg sülni fiatalon hogy annak a gyereknek lenne igazi annya és apja aki 100% an meg ad neki mindent!
én 19 éves vagyok és szeretnék babát van élettársam is és tegnap voltam orvosnál(nőgyógyásznál) és még majnem hülynek néztek hogy olyan dologgal mentem hozzájuk hogy lehet babát várok!
annyira rosszul eset ez nekem
én 21 évesen szültem, van saját lakásunk , autónk, hitel nélkül
a gyerek születése után is tanultam végig
már elmúlt 2 éves és a mai napig van bennem egy kis ,,szégyenérzet" mert megnéznek minket, volt hogy megdicsértek, hogy milyen aranyos vagyok a kisöcsémmel...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Érdemes elolvasni ezt a két kérdést. Az egyik a fiatalon szülőkről, a másik a későn szülőkről szól.
Mindkettőben van jó néhány negatív kritika.
Én fiatalon szültem az elsőt, és most 40 évesen fogom az 5.-et (utolsót) Néhány bejegyzést eléggé csodálkozva olvastam, mert nem értem, miért is kell látatlanban megítélni a másik felet. Mintha minden 18 éves, valamint minden 40 éves egyforma lenne. A te kérdésed magyarázatában is van egy enyhe felhang az idősebb korban szülőkkel kapcsolatban, pedig Őket sem értik meg jobban.
Ha azonban mindenkire hallgatni akar az ember, akkor talán sosem szül, de max 28-33 éves kora között. Hát ebbe zsúfoljon be valaki 5 gyereket!
A gyerekek száma ugyanilyen vitatéma. Az egy gyerekes, a két gyerekes és a nagycsaládos is váltig ragaszkodik az álláspontjához. Holott még a nagycsaládosnak sincs túl sok alapja ehhez, mert bár Ő már kipróbálta, nincs két egyforma gyerek, két egyforma család.
én nem ítélek el senkit!
hogy ki mikor vállal gyereket csak manapság annyi 40-50 év körüli nőt látok terhesen sőt még idősebbeket is.
és nekem pl nagyon rosszul esett hogy engem úgy ítélnek el hogy gyereket akarok hogy azt sem tudják hogy én annak a gyereknek pedig mindent meg tudnák adni főleg a szeretetet és a törődést, mert azt hiszik hogy mi fiatalok vagyunk és mi még ehhez a "feladathoz"túl gyerekek vagyunk!
Én nem akarok sőt nem is ítélek el senkit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!