Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért ítélik el azokat a...

Miért ítélik el azokat a nőket akik korán szeretnének babát (18-20) év körülieket?

Figyelt kérdés
És azokat pedig miért nem akik már 40-50 körül csinálnak gyereket és teszem hozzá nem azért mert akkor jön össze hanem mert épp nekik ugy esik jól!
2011. jún. 12. 19:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
7:05 vagyok. Én sem azt mondtam, hogy te elítélsz bárkit is:) Bár a kérdésedhez tartozó magyarázat azért nem volt teljesen pozitív felhangú. Egyszerűen arra próbáltam rávilágítani, szinte mindegy hogyan időzíted a gyermekvállalást, mindig akadnak ellenzők. Ezért, ha te 20 évesen akarsz belevágni, tedd azt, ahogyan én is nyugodtan újra tehessem 40 évesen. Sok sikert!
2011. jún. 13. 12:47
 12/12 sumergo ***** válasza:

Személy szerint senkit nem ítélek el, aki magának szül gyermeket! De azt aki segélyekre, és az állam gondoskodására bízza magát 100 %-ban, na azt inkább nem is kommentálnám!

A kérdés feltevésből nekem viszont úgy tűnik, neked az nem szimpi, aki később vállal gyermeket! Pedig nem is biztos, hogy szándékosan szül ilyen későn, mert az is lehet ám, hogy épp akkor sikerült nagy sokára összehozni!

Ha meg van minden, amire egy babának szüksége van, akkor teljesen mindegy mikor születik! Szerintem.

2011. jún. 13. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!