Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak akik fiatal anyukák...

Vannak akik fiatal anyukák szeretnének lenni?

Figyelt kérdés
Szóval olyanok akiknek még nincs baba,de már nagyon szeretnének 20 és 25 között?Ha vannak el is irogatnák veletek!
2011. aug. 26. 22:54
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én 23 éves vagyok. Nagyon-nagyon szeretnék már babát, csak az a probléma, hogy egyenlőre nincsen állásom sem (már elég régen), nincsen saját lakásunk (szüleimmel élünk), és jelenleg egyetemre járok levelező tagozaton - bár ez önmagában nem tartana vissza, ha a többi dolog rendben lenne, simán szülnék így, aztán segítséggel tudnám végezni tovább a sulit. Párom külföldön dolgozik, így jelenleg el tudnánk tartani a babucit, csak azt nem tudom, hogy saját lakás ilyenek mikor jön össze. Pedig én már jövő évben nagyon szeretnék szülni...
2011. aug. 29. 09:44
 22/35 Atroposz ***** válasza:
21 éves vagyok férjes,van munkám ,tanulok.13hetes kismama
2011. aug. 29. 19:26
 23/35 anonim válasza:
100%
Én 20 vagyok, vőlegényemmel albérletbe lakunk, 1 évem van még a suliból, párom már dolgozik. Egyenlőre nem tervezzük a babót,de ha jönni akar hadd jöjjön:) Amúgy 3 éven belül szeretnánk. 3éve vagyunk együtt...
2011. aug. 30. 09:25
 24/35 anonim ***** válasza:

Semmi ertelmet nem latom az ilyen korai szulest! Csak az eleted cseszed el vele, a fiatalsagod foleg.

26 eves egyedulallo lany

2012. jan. 7. 08:30
 25/35 anonim ***** válasza:
uccsó azért gondolhatod így mert nincs kapcsolatod:((((((
2012. jan. 7. 09:00
 26/35 anonim ***** válasza:
Ha lenne kapcsolatom, akkor is igy latnam!
2012. jan. 8. 20:03
 27/35 anonim ***** válasza:

Javias:

*Semmi ertelmet nem latom az ilyen korai szulesnek.

2012. jan. 8. 20:04
 28/35 anonim ***** válasza:
Javitas basszus.
2012. jan. 8. 20:05
 29/35 anonim ***** válasza:

Biztos nincs kapcsolatod,de lehet még olyan férfi se aki rád nézne,másként nem mondanál ilyet! Pont ez az a kor mikor egy nő a legideálisabb korban van szülést tekintve! A mai világban,sőt az ismerőseim között is csak 30-on felül vállalnak gyereket, ami számomra szomorú,mert van hogy össze sem jön nekik, de ha összejön is nagyobb eséllyel beteges vagy egyéb problémák adódnak (lásd.: Down-kór szűrés -ezt sem véletlenül találták ki)

Sajna sok az ilyen idióta mint Te, de szerencsére kevés van belőlük még így is :)

2012. febr. 6. 12:19
 30/35 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nem mai kérdés már, de jó!:) Nemtudom azóta sikerült-e Valakinek amit szeretne?:)

Nekem olyan kérdésem van az egyik Válaszolóhoz,hogy mit ért az alatt,hogy sokminden jóval könnyebb volt 24 évesen,mint 28.Nagyon örülnék,ha kifejtené őszintén.Köszönöm!:)

2012. nov. 12. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!