Sziasztok! Én 23 éves vagyok. Nagyon-nagyon szeretnék már babát, csak az a probléma, hogy egyenlőre nincsen állásom sem (már elég régen), nincsen saját lakásunk (szüleimmel élünk), és jelenleg egyetemre járok levelező tagozaton - bár ez önmagában nem tartana vissza, ha a többi dolog rendben lenne, simán szülnék így, aztán segítséggel tudnám végezni tovább a sulit. Párom külföldön dolgozik, így jelenleg el tudnánk tartani a babucit, csak azt nem tudom, hogy saját lakás ilyenek mikor jön össze. Pedig én már jövő évben nagyon szeretnék szülni...
2011. aug. 29. 09:44
22/35 Atroposz válasza:
21 éves vagyok férjes,van munkám ,tanulok.13hetes kismama
2011. aug. 29. 19:26
23/35 anonim válasza:
Én 20 vagyok, vőlegényemmel albérletbe lakunk, 1 évem van még a suliból, párom már dolgozik. Egyenlőre nem tervezzük a babót,de ha jönni akar hadd jöjjön:) Amúgy 3 éven belül szeretnánk. 3éve vagyunk együtt...
2011. aug. 30. 09:25
24/35 anonim válasza:
Semmi ertelmet nem latom az ilyen korai szulest! Csak az eleted cseszed el vele, a fiatalsagod foleg.
26 eves egyedulallo lany
2012. jan. 7. 08:30
25/35 anonim válasza:
uccsó azért gondolhatod így mert nincs kapcsolatod:((((((
2012. jan. 7. 09:00
26/35 anonim válasza:
Ha lenne kapcsolatom, akkor is igy latnam!
2012. jan. 8. 20:03
27/35 anonim válasza:
Javias:
*Semmi ertelmet nem latom az ilyen korai szulesnek.
2012. jan. 8. 20:04
28/35 anonim válasza:
Javitas basszus.
2012. jan. 8. 20:05
29/35 anonim válasza:
Biztos nincs kapcsolatod,de lehet még olyan férfi se aki rád nézne,másként nem mondanál ilyet! Pont ez az a kor mikor egy nő a legideálisabb korban van szülést tekintve! A mai világban,sőt az ismerőseim között is csak 30-on felül vállalnak gyereket, ami számomra szomorú,mert van hogy össze sem jön nekik, de ha összejön is nagyobb eséllyel beteges vagy egyéb problémák adódnak (lásd.: Down-kór szűrés -ezt sem véletlenül találták ki)
Sajna sok az ilyen idióta mint Te, de szerencsére kevés van belőlük még így is :)
2012. febr. 6. 12:19
30/35 anonim válasza:
Sziasztok! Nem mai kérdés már, de jó!:) Nemtudom azóta sikerült-e Valakinek amit szeretne?:)
Nekem olyan kérdésem van az egyik Válaszolóhoz,hogy mit ért az alatt,hogy sokminden jóval könnyebb volt 24 évesen,mint 28.Nagyon örülnék,ha kifejtené őszintén.Köszönöm!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!