Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak akik fiatal anyukák...

Vannak akik fiatal anyukák szeretnének lenni?

Figyelt kérdés
Szóval olyanok akiknek még nincs baba,de már nagyon szeretnének 20 és 25 között?Ha vannak el is irogatnák veletek!
2011. aug. 26. 22:54
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

14es válaszoló vagyok,ha rám gondoltál.

Most 30 vagyok és a 3.babámat várom. (első 24évesen,2. 28évesen született)

Én részben fizikális dolgokra gondoltam pl.könnyebb volt a 9hónap,gyorsan regenerálódtam szülés után,nem viselt meg az éjszakai kelés.

Most fáradtabb vagyok,éjszaka nehezen kelek fel,pihenni is nehezebb a gyerekek mellett.

Aggódósabb is lettem,24évesen minden olyan természetes volt számomra, nem izgultam semmin feleslegesen.

Nagyjából ezekre gondoltam:)

2012. nov. 12. 20:49
 32/35 anonim ***** válasza:

Nagyon köszönöm,hogy válaszoltál,igen Rád gondoltam!:) Örülök,hogy ilyen gyorsan visszatértél,nem sok reményem volt,mivel tényleg régi a kérdés.:)

Szóval, az a helyzet,hogy Én most vagyok 24 éves.Mostanában nagyon sokat töprengek a gyerek témán...érdemes-e még várnom stb...lassan érzem,hogy abból az időből hamarosan kifutok,hogy "fiatal Anyuka" lehessek és ez a tény, kicsit frusztrál.Viszont úgy félek az Anyaságtól,mint más a tűztől...Megnyugtató számomra,ilyen pozitív gondolatokat olvasni az időben bevállalt családalapításról.Tudom,nem vagyok még öreg,de ha még megvárom azt,hogy végezzek a fősulival (normál esetben 3 év múlva),akkor "már" 27 éves leszek...szóval nemtudom...töprengek...Eddig meg sem fordult a fejemben,hogy szeretnék gyereket.Szóval érdekes...

Köszönöm.:)

2012. nov. 13. 17:58
 33/35 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo!

A volt 26 eves egyedulallo lany vagyok.

Ha nem ertesz egyet a velemenyemmel, attol meg nem kell leidiotazz vagy kifejtened elkepzelesed olyanfele baromsagokrol tobbek kozott, hogy nincs ferfi aki ram nezne.

Mielott gyermeket szulnel, meg kene tanulni beszelni es viselkedni. Erre vannak a fiatal evek, ezzel kell olyankor foglalkozni. Hogy erjen be az eszed. Pofatlanja.

2012. nov. 23. 12:59
 34/35 anonim ***** válasza:

kedves utolsó,

ha nem indulatból írnál olvasnál látnád,h a kérdező nem szólt hozzád.

A 29es komment egy válaszolótól jött.

Mellesleg te sértettél meg itt több mindenkit "aki korán szül elcseszi az életét"megjegyzéseddel!

A stílusod,hagy némi kivetnivalót!

2012. nov. 23. 13:05
 35/35 Atroposz ***** válasza:
Hú ,régi kérdés (13 hetes terhes voltam), azóta már 9 hónapos a lányom.
2012. nov. 28. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!