Fiatal kismama vagyok és érdekelne ki hogy élte meg a szülést?
Én reggel 5 perces fájásokra ébredtem, de nem volt vészes egyáltalán, én rosszabbra számítottam, olyan volt mint egy erősebb menzi görcs. Irány a kórház, én kértem beöntést, majd felfektettek a szülőágyra, rám tették a szívhangfigyelőt. Eleinte gyorsan tágultam, aztán kaptam EDÁ-t, innentől nem fájt egyáltalán, viszont lelassult az egész folyamat. És a végén nem tűnt el a méhszáj, majd leesett a baba szívhangja, ezért a császár mellett döntöttek. Ez már délután 17 órakor volt. Én akkor ennek örültem, mert nagy babám lett 4 kilós, és a feje különösen nagy volt, 38-as fejjel született. (tudtam hogy nagy, a 36. héten, már 100-as BPD-t mértek)
Az első felkelés császár után nagyon rossz, meg még utána 2-3 napig nehezen tudtam felülni.
De túl lehet élni, én nem félnék a következőtől.
Könnyű szülést kívánok!
ó te szegény, hát nem irigyellek, sajnálom :(
én úgy tudom, hogy sajnos nem minden kórházban lehet kérni EDÁ-t, ( ez nem biztos, de ilyesmit olvastam már ezen az oldalon)
én még a magánrendelésen megbeszéltem a dokival, én féltem a természetes szüléstől megmondom őszintén, a baba mérete miatt, de a dokim azt mondta hogy menni fog szerinte, legalábbis megpróbáljuk, és megkérdeztem érdemes e EDÁt- t kérni, és ő azt mondta hogy szerinte igen, mindenképp
(na persze látod nálam volt hátránya is , de az biztos hogy utána nem fáj)
de olyan is van, hogy már késő kérni, mert annyira előrehaladott a szülés
altatóorvos kell hogy kéznél legyen, az adja be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!