Vannak itt fiatal anyukák, vagy kismamák?
A mai világban szerintem fiatal anyukának számítok.23 éves vagyok és 2 éves a fiam.
A szülés nehéz volt, de az orvos szerint gyorsnak és könnyűnek mondható, úgyhogy szerencsésnek érzem magam.
Miből mennyit?
Ha megfogadsz pár tanácsot:
56-os ruhákból csak nagyon keveset vegyél.( vagy ne is)
1-es pelenkának szerintem nincs értelme.( persze ha időre születik a kicsi) A fiam 3,6-tal született és 1 csomag se fogyott el belőle mire már a 2-es pelus kellett.
Én fehér 62-es és 68-as bodykból táraztam be, gyorsan koszolódtak, de szép fehéren tudtam tartani mindig.
Most ezeket csak úgy kiragadtam, de ha van konkrét kérdésed akkor szívesen válaszolok arra is.
Köszönöm
hát 20-23 ig értettem a fiatalt ..
23 és fél voltam mikor szültem! Imádtam kismama lenni!!!
Elég zűrös szülésem volt! Október 22-re voltam kiírva a kisfiammal. Október 19-én reggel ctg-re kellet mennem. Elég rossz lett!! Azt mondta a dokim,hogy nincs mese! Indítja és szülünk!!!!!! Elég hideg zuhanyként ért! Férjemen is láttam hogy egy kicsit beparázott!! :)
Szóval ezek után beöntés,tusolás és irány a szülőszoba! Délelőtt 10 órakor burkot repesztett a dokim. Szépen elkezdtek jönni a fájások. Késő délután lettek olyan 5 percesek! Aztán hirtelen 2-3 percesek lettek! De nem akartam tágulni! A kisfiam jött volna kifele,de nem bírt szegénykém! Rámrakták az nst-t! Fájások alatt lelassult a kisfiam szívverése úgyhogy seperc alatt kb 15-en voltak körülöttem! Aztán jött a doki,hogy megy és hívja az anesztest,mert sürgősségi császárt kell,hogy csináljanak!
:( Így született meg a kisfiam este 19:55-kor!!! 9/10-es apgarral!!! Mint kiderült rá volt tekeredve a köldökzsinór a nyakára, a vállára és testére is!!! :( Ezért nem tudott kifele jönni,mert így már rövid volt és mindig visszahúzta szegénykémet!
Azóta már 9 hónapos rafinált kis kópé!! :)
Nekünk volt 1 csomag Liberó 1-es pelusunk.Az el is fogyott a kórházba! Itthon már 2-eset használtunk! 3600 grammal és 51 centivel született!
De előre vettünk 2-es pelusokat több csomaggal,meg popsitörlőt is!!!
56-os ruhákat mi sem hordtunk túl sokáig!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!