Vannak itt fiatal anyukák, vagy kismamák?
Figyelt kérdés
Hogy vagytok? Milyen kismamának lenni??Milyen volt a szülés? Nem gondolkoztatok azon sokat miböl mennyit vegyetek ?2013. júl. 25. 11:56
11/15 anonim válasza:
Szia én egy hét múlva leszek 22,a párom 25. Fiatalnak számítunk manapság a babavállalásra,de minket nem éerdekelt ki mit mond hát belevágtunk rögtön lett is eredménye a próbálkozásoknak. 10hetes kismama vagyok :)
12/15 A kérdező kommentje:
Gratulálok netktek :) remélem nekünk is hamar összejön
2013. júl. 25. 17:08
13/15 anonim válasza:
Akkor en tulon tul fiatal anyuka vagyok 18 evesen
:)
14/15 A kérdező kommentje:
:) dehogy
2013. júl. 25. 20:29
15/15 anonim válasza:
Sziasztok!Én 19évesen estem teherbe, már szerettük volna, de sajnos nem maradt velünk most 1,5 éve nem jön.De mit hogy vegyünk, ha eljön az idő anyukám majd segít.Biztos nem lesz könnyű, de késöbb se lenne más.Én mindig is fiatalon szerettem volna babót.
Hát és ahogy eddig alakul nem is bánom, ha ezt 30 évesen kezdem el...Így se lehet tudni mikor jön legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!