Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lenne pár kérdésem! Kismamák,...

Lenne pár kérdésem! Kismamák, fiatal anyukák ti hogyan éltétek meg mindezt?

Figyelt kérdés

Ez az első terhességem de sajnos még nagyon az elején járok.

1, Normális dolog hogy olyan felpuffadtnak érzem magam és farkas éhes vagyok mindíg?

2, Voltam dokinál elküldött vér meg vizeletre aztán mondta menjek vissza 4 hét múlva. (SZTK) Szeretnék valami normális orvost akiben megbízhatok.budapesti vagyok.

3, Milyen vizsgálatok várnak rám és mikor?

4, Ti hogy jöttök ki egy keresetből? Már most rettegek mi lesz velünk. KB. olyan 3-4hós koromig tudok dolgozni utánna már nemigazán fogják engedni szerintem. Na meg 12órát állni 2 műszakba jó ha addig is bírom Ugye?

5, 102ezer bruttóra vagyok bejelentve kb mennyi gyed-re számíthatok? És mennyi most az egyszeri szülési pénz?

Köszönöm a válaszokat és kiváncsi vagyok mindenre.

köszönöm a válaszokat egy boldog kismama

2010. márc. 10. 20:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem nem volt nagy étvágyam viszont estére akkora hasam lett mint szülés előtt,aztán a puffadás 16. hét körűl egyszer csak elmúlt és már más miatt gömbölyödött a hasam.

A 12. héten lesz a következő uh vizsgálat ami nagyon fontos.

A 16. héten AFP vizsgálat ami szintén fontos,de sajnos ez vérvételes.

A többi vizsgálat idejét most nem folytatom...

A maradék kérdéseidre átadom másnak a válaszolást!

Gratulálok!!!!

2010. márc. 10. 20:30
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. márc. 10. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!