Vannak itt fiatal anyukák kismamák?
Sajnos nincs a közelemben fiatal kismama akivel tudnék beszélgetni ezért arra gondoltam, hogy hátha a neten új barátokat ismernek meg :)
Ha gondoljátok irjatok privit :)
Szia!
22 vagyok, és 1 éves a fiam, ha gondolod írj privit:)
Szia, én írtam neked privit, remélem megkaptad. Én 21 éves vagyok, második babámat várom, most 10 hetes vagyok.
A kislányomat pedig 19 évesen szültem.
Szia. Most 21 vagyok,második baba jön egy hónap múlva, amúgy az elsőnél 17 éves voltam.
34.hetes kismama
sziasztok!
én 17 vagyok és még nem biztos, de valószínű, hogy terhes vagyok. pénteken megyek orvoshoz...nagyon félek. nálatok mit szóltak? meséljetek kérlek.
Szia utolsó válaszoló. Nálam 19 évesen nem nagyon örültek, de ahogy nőtt a pocim, már akkor imádták.
Anyós más téma. Mindvégig utált engem is a párom is, és a lányom is, azzal jött miért nem vetetem el, sőt miután megszületett is azt mondta jobb lett volna ha elvetetem. Állítólag most szereti de szerintem csak a szája mondja.
Most 10 hetes terhes vagyok, még nem tudja, ha rajtam múlik akkor tudja meg ha már vagy 2 éves lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!