Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt fiatal anyukák...

Vannak itt fiatal anyukák kismamák?

Figyelt kérdés

Sajnos nincs a közelemben fiatal kismama akivel tudnék beszélgetni ezért arra gondoltam, hogy hátha a neten új barátokat ismernek meg :)

Ha gondoljátok irjatok privit :)

2011. máj. 21. 19:17
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:

Sziasztok. A 16 éves kismama vagyok:)

Gondoltam, hogy lesz aki szóvá teszi, hogy korai. Gyógyszert, szedtem, mégis jön a baba, és SOHA nem tudnám megölni a kisbabám:)

Egyébként gimnáziumban tanulok, az osztályfőnökömmel tegnap beszélt anya. Úgy fogok tanulni egyenlőre, hogy bejárok megírni majd a dolgozatokat jövőre, amíg csak lehet, a többiektől külön, az egyik osztálytársam pedig minden héten elküldi az összes anyagot, amit és kinyomtatok és megtanulok.:)

Ha valamit nem értek, bemegyek a szaktanárhoz, aki majd elmagyarázza. Az osztályfőnök azt mondta, hogy ha betöltöttem a 18-at váltsak levelezőre, mert az könnyebb egy baba mellett. Ha befejeztem a gimit, mindenképpen levelezőn tanultam volna tovább, mert dolgozni szerettem volna suli mellett, de így még otthon maradok a babával egy évet, utána pedig dolgozni fogok, és közben tanulok:)

Persze tudom, most jön hogy "ez mind szép és jó...":)

Tudom, hogy nem lesz könnyű, de a párom velem lesz, segít mindenben. A szüleinél fogunk lakni 1-2 évig(kb. 1-1,5 lesz a baba, szóval 2 hét múlva költözök oda:)) akkor jár le a páromnak a hitele, akkor a félretett pénz mellé felvesz még annyi hitelt amennyi kell a saját házhoz(reméljük nem sok, mert a szülők is segítenek és NEM csak a baba miatt) aztán megveszi a nagymamája házát, amit kedvünkre alakíthatunk majd:)

Úgyhogy szerintem tényleg nem kor függő:)

2011. jún. 1. 06:31
 42/70 anonim ***** válasza:
100%
Na most tuti lepontoztok de azért megkérdezném a kedves 16 éves kismamit, hogy akkor mi lesz ha már a párod házában laktok, az ő fizetéséből éltek és 1 év múlva úgy dönt, hogy ő nem bírja tovább a gyereksírást meg a sok felelősséget meg, hogy nem arra költ amire vágyik hanem pelenkára meg számlákra, meg különben is fiatal és szórakozni szeretne mégis. Akkor hova mész, mit csinálsz a babával 17 évesen? Mert gondolom a párod is elég fiatal lehet...
2011. jún. 1. 07:00
 43/70 anonim ***** válasza:
35%

16 éves vagyok.

A párom 22 éves:)

Egyébként pedig egyáltalán nem ilyen, ráadásul nem így nevelték. De tegyük fel, hogy megunja. Van egy anyukám, aki mindenben támogat.:)) De abban biztos vagyok, hogy soha nem hagyná el a gyermekét, engem meg pláne nem, hiszen nagyon szeretjük egymást:)

2011. jún. 1. 07:08
 44/70 anonim ***** válasza:
19 leszek és 5 hetes kismami vagyok:)
2011. jún. 1. 08:32
 45/70 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok!

Most olvasgattam el minden hozzászólást, hát van tanács, kritika bőven.

16 évesen még tényleg borzasztó hamar van, de az abortusznál minden megoldás jobb, feltéve ha biztos anyagi hátteretek van.

Úgy gondolom, hogy az én koromban (1 hónap múlva töltöm a 19-et) is korai még, de már nem vetetem el, mivel a párom 30 éves, jó anyagi helyzetünk van és saját házban élünk 2 éve. Nem "gyúrtunk" a babára, hamar becsúszott, de ha ő így akarta, akkor semmi ellenvetésem, hogy megszülessen! A világ legtermészetesebb dolga a babavárás. Szeptemberben kezdem el levelezőn a főiskolát, nemsoká a kezemben az érettségim, tehát nem hagytam abba semmit és nem vagyok "eltartott" mivel már dolgoztam és fogok is a nyáron, hogy legyen még plusz a babára. Nekem ez a véleményem a sok ellentmondás és pozitívum között!

Mindenkinek nagyon boldog babavárást kívánok!

2011. jún. 1. 08:42
 46/70 anonim ***** válasza:
64%
30 vagyok és nem érzem magam "öregnek", sztem még én is fiatal vagyok...
2011. jún. 1. 08:56
 47/70 anonim ***** válasza:

Húúha itt aztán tényleg van hideg,meleg.Én is nagyon meglepődtem azon h ennyi a fiatal anyuka,de örülök így fiatalon leszünk nagymamák is lehet! :-)Deee én szerintem is korai 16évesen gyermeket vállalni és lehet h engem meg ezért fújogtok majd le DE ha 16 éves vagy és még az anyagiak is rosszak szerintem nem megvetni való az abortusz!Őt is világra hozni és szenvedni a nincstelenség miatt...szerintem rossz döntés.Persze ez mindenkinek a magán ügye és a saját belátása.Én 20 éves vagyok 23 hetes kismami,a párom 21 éves. Már 17 éves korunk óta folyamatosan dolgozunk suli mellett is,szünetben is.Együtt élünk külön a szülőktől,van egy autónk (saját pénzből tartjuk fenn,nem anyuci,apuci) és én még így is elgondolkoztam mikor becsúszott a baba.Most a párom keresetéből élünk és a szülök is támogatnak LELKILEG!De sokszor rátör a félsz h mi van ha kirúgják?! Nem tudnék a szüleimen "élősködni". De az is butaság szerintem ha arra várnsz míg meglesz minden és utána a baba,ebben a világba nehéz ezt elérni...

Boldog baba várást mindenkinek.És a legjobbakat kívánom!!

2011. jún. 1. 09:41
 48/70 anonim ***** válasza:
67%
24éves vagyok,van egy kisfiam aki júliusban lesz két éves,18+2hetes terhes vagyok (nagyon várt baba) és az egyik hozzászólónak üzenem,hogy van szakmám(fodrász,biztonsági őr) és leérettségiztem még a baba előtt! Van egy férjem,házunk,megfelelő jövedelmünk a gyerekek felneveléséhez! Azért mert valaki 16évesen szül nem jelenti azt,hogy felelőtlen volt,főleg,hogy olvastuk,hogy védekezett, később is tud tanulni,ezért ne vetesse el senki a babáját!
2011. jún. 1. 10:08
 49/70 Adri baba ***** válasza:
69%

Sziasztok 24 leszek és 2 éves a kislányom,mi most probáljuk összerakni a kistesót :)

16 valoban nagyon fiatal de kik vagyunk mi hogy itélkezzünk,ha szeretik egymást és a babát áldásom rájuk.

Amugy meg a pontozokat kérdezném hogy régebben amikor nagyanyáink születtek vagy a szüleink akkor nem volt gond ha valaki korán szült most igen???

Hajrááá lányok szüljetek csak szép egészséges babákat,a világ legjobb dolga:)

2011. jún. 1. 11:25
 50/70 anonim ***** válasza:
51%

A 16 éves kismami vagyok:)

Köszönöm mindenkinek aki megvédett:)

Aranyosak vagytok:)

Mi sem így terveztük a jövőnket, de ha már így alakult, akkor egyértelműen a baba a legfontosabb, és nem csak nekem, hanem a páromnak is:))

2011. jún. 1. 11:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!