Vannak itt fiatal anyukák kismamák?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs a közelemben fiatal kismama akivel tudnék beszélgetni ezért arra gondoltam, hogy hátha a neten új barátokat ismernek meg :)
Ha gondoljátok irjatok privit :)
2011. máj. 21. 19:17
31/70 anonim válasza:
Szia! Megint a 20 éves kismama vagyok és én nyíregyházi vagyok!! :)
32/70 anonim válasza:
24 éves vagyok és a lányom 6 és fél hónapos.
33/70 anonim válasza:
Szia! Hát én se gondoltam, hogy ennyien vagyunk fiatalok:) Nagyon meglepődtem.
Érd környékiek vannak?
Amúgy nálunk is csak 30 körüliek vannak, így nekem se sok társaságom van, egy csaj van akivel jól kijövünk és nincs is nagy korkülönbség.
Merre laktok?
34/70 anonim válasza:
Mi Pestmegyében, a Börzsönyben) ország teteje
35/70 anonim válasza:
30 körülieken mit értetek? öreg??
36/70 anonim válasza:
24éves vagyok, 2éves a fiam, 4hónapos a lányom.
37/70 anonim válasza:
Dehogy azt értjük, hogy öreg. Én pl nagyon jól eldumálok velük is, sőt néha sokkal jobban szeretek velük beszélgetni. Csak szerintem írhatom a nevünkben, hogy mi fiatal kismamák, anyukák elég kevesen vagyunk és a korunkbelieket nem éppen a gyerek vállalás érdekli. És sztem azért tette fel a kérdező is a kérdést, mert szeretne hasonló korú, komolyabb lányokkal beszélgetni.
38/70 anonim válasza:
Még mindig én vagyok. Mivel nagyon fiatalok vagyunk így nem mindig egyezik a nézőpontunk az idősebb kismamákkal. Mondjuk van olyan is, h inkább velük értek egyet és nem a korombeliekkel.:) Remélem érthetően írtam. Amúgy az érdi anyuka vagyok.
39/70 anonim válasza:
22 leszek 14 hónapos a lányom :) Szolnok környékéröl valaki? :)
40/70 anonim válasza:
23 vagyok, a nagyobb kisfiam 2,5 éves, a kicsi 24 hetes pocaklakó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!