Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt fiatal anyukák...

Vannak itt fiatal anyukák kismamák?

Figyelt kérdés

Sajnos nincs a közelemben fiatal kismama akivel tudnék beszélgetni ezért arra gondoltam, hogy hátha a neten új barátokat ismernek meg :)

Ha gondoljátok irjatok privit :)

2011. máj. 21. 19:17
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:

Szia kedves 16 éves kismami!

Én a 20 éves kismama vagyok ismét :) Azt írtad, hogy köszönöd szépen mindenkinek aki megvédett ... Nos, én sem bántani akartalak, félreértés ne essék. Csak leírtam, hogy szerintem ilyen korban még nagyon nagyon korai ez. Szerintem ezzel mindenki egyetért és engem egy kicsit meglepett, ennyi az egész. :) De ne haragudj, ha bántásként jött le. Tudod engem az emberek körülbelül 15 évesnek néznek, annyira baba arcom van. Nagyon-nagyon feltűnően megbámulnak, ráadásul van olyan h pofátlanság ide vagy oda, becsmérlően megkérdezik, hogy ugyan én hány éves vagyok? Amikor pedig azt mondom, hogy 20 akkor mindenkinek leesik az álla, hogy tényleg??? Mert, hogy Ő 15 évesnek nézett ... És utána már nem néz csúnyán, nem méreget, hanem dícsér :) Nap mint nap ezzel "küzdök", hogy akárhová megyek mindenhol szemérmetlenül megbámulnak és összesúgnak az emberek ... Rettenetesen rosszul esik. Eleinte minden barátnőm és a párom is azt gondolta, hogy ezt csak én beszélem be magamnak. Most már Ők is kezdik ezt látni. :) Ez van, már elgondolkoztam azon, hogy én is átváltok bunkóra aztán megfogom most már kérdezni, hogy mi ilyen érdekes rajtam és, hogy miért van az, hogy én 20 évesen jobban ismerem az illemszabályokat mint más ember 40 évesen ... :) Ugyanis valakit hosszú perceken keresztül bámulni, nagyfokú illetlenség. Szerintem! ;)

2011. jún. 1. 12:29
 52/70 anonim ***** válasza:

Én is tudom, hogy korai, de mégis csak egy kisbaba. A mi kisbabánk:))

Mindene meg lesz, eleinte meg úgyis velünk lesz egy szobában, tehát nem nagy gond, hogy nincs saját lakásunk, eleinte pedig nekem is segítség lesz majd, hogy nem kell minden nap főznöm, tanulnom és babáznom egyszerre.:)

Bőven elég, hogyha 1-1,5 év múlva "szakad" a nyakamba minden:))

De persze én választottam, szóval nem panaszkodok:))

2011. jún. 1. 12:42
 53/70 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, új fiatal anyuka jelentkezik. :) 23 évesen szültem, 20 évesen házasodtam. 1 éves lassan a kislányom, nagyon boldogok vagyunk, tervezzük a tesókat!

Szerintem nincs is értelme mérlegelni a 16-évesen-korai-e-kérdést, mert ez már nem kérdés... Jön a baba, hála Istennek örömmel vállalják és ez a lényeg! Akik meg attól tartanak, hogy mi van, ha nem bírja az Apuka - ez meglehet 30 évesen is...

Én is örülök, hogy ilyen sokan vagyunk. :) Minden jót Nektek!

2011. jún. 1. 13:51
 54/70 anonim ***** válasza:
32%

Sziasztok!

Én 14 vagyok, szeptemberben leszek 15 és úgy alakult, hogy terhes lettem. Eddig nem is olvasgattam ebbe a témakörbe, most keveredtem ide. Most vagyok 5 hetes, hétfőn megyek orvoshoz. Nem tudom mi lesz, de nem akarok abortuszra menni.

2011. jún. 1. 14:41
 55/70 anonim ***** válasza:
100%
Na hát a 14 évesre meg már végképp nem mondok semmit, 14 évesen még szexelni sem kellene. Istenem ... Na most ha valaki azt mondja nekem, hogy egy 14 éves lány elég érett a gyerekvállaláshoz akkor falnak megyek. Jóformán általános iskolás ... Persze, mindig minden jobb az abortusznál. De higgyétek el nekem, hogy egy 14 éves lánynak nem lesz türelme ott ülni egy kisbaba mellett amikor más most kezd élni. Pontozzatok le nyugodtan, nekem ez a véleményem nem fogom megmásítani. NAGYON NAGYON NAGYON KORAI.
2011. jún. 1. 15:06
 56/70 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, kicsit hirtelen felindulásból írtam. Szval nem tudom védekeztél -e vagy sem és tényleg ha kétségbe vagy esve, írhatsz, mert meghallgatlak csak tudod ilyenkor a picit sajnálom mert én 20 éves vagyok és azt érzem, hogy még mindig nem vagyok elég érett akkor egy 14 évesben mi mehet végbe? Hiszen Te még jóformán egy kislány vagy és szerintem Te nem tudnál egy gyermeknek olyan nevelést és törődést adni amit megérdemel, maximum az anyukádék. A párod mennyi idős? Nem hinném, hogy Ő sokkal idősebb. Szerinted Ő hosszú távon erre vágyik? De félre ne érts, nem abortuszra akarlak rábeszélni. Talán örökbe adhatnád a kisbabát, ahol szerető szülőkhöz kerülne akik mindent megadnának Neki. Vannak akik évekig várnak babára!
2011. jún. 1. 15:10
 57/70 anonim válasza:

Én is 18 éves kismama vagyok (6+2 hkm)

nem gondoltam volna h ennyi fiatal anyuka/kismama van !

írtam privátba ha gondolod írj!

2011. jún. 1. 15:28
 58/70 A kérdező kommentje:

Kutya legyek ha értelek titeket :)

Ha van egy lány aki itt tesz fel egy olyan kérdést, hogy "Segitség, 16vagyok és terhes.Mit csináljak?" Jönnek rá a válaszok, hogy nyugi nem lesz semmi baj, blablabla...tartsd meg a babát, hisz ő nem tehet róla.

Aztán most itt ez a 16 lány, aki büszkén vállalja hogy terhes, mellette van az anyukája, párja akik segiteni fognak, ti meg egyből irjátok, hogy ez korai, egy 16éves gyereknek még nem kell gyerek, az abortuszt válaszd....

Hogy gondoljátok ezeket kedves válaszolók?:)

2011. jún. 1. 15:52
 59/70 A kérdező kommentje:
22:17es válaszolónak üzenném, hogy én is szolnoki vagyok :)
2011. jún. 1. 15:53
 60/70 anonim ***** válasza:
Szia! Én a 20 éves kismama vagyok. Én egyetlen egy mondatomban nem írtam azt, hogy válassza az abortuszt, Isten ments... Szerintem úgy vannak vele a válaszolók ahogyan én is, hogy ha nem muszáj akkor 16 évesen ne vállaljon még kisbabát egy lány, inkább alakítgassa a jövőjét. Ha viszont már ott a pici akkor természetesen ne vetesse el, mert az egy szörnyű dolog. Szerintem senki nem írta itt, hogy menjen abortuszra.
2011. jún. 1. 15:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!