Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt fiatal anyukák...

Vannak itt fiatal anyukák kismamák?

Figyelt kérdés

Sajnos nincs a közelemben fiatal kismama akivel tudnék beszélgetni ezért arra gondoltam, hogy hátha a neten új barátokat ismernek meg :)

Ha gondoljátok irjatok privit :)

2011. máj. 21. 19:17
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 Tekla12 válasza:
Sziasztok uj vagyok, auszrtiabol 20 eves 26 hetes kismami:)
2011. jún. 1. 16:54
 62/70 anonim ***** válasza:
100%
A 30 éves üzeni, hogy sok boldogságot, szerintem nagyon boldogok lesztek és mikor Te leszel 30, a gyerkőc 14, tök jó barátok/barátnők lesztek...bocsi, nem olvastam végig a kommenteket, nem tudom, lányka vagy fiú:-)
2011. jún. 1. 17:31
 63/70 anonim ***** válasza:
100%

Vagy ti vagytok nagyon bátrak vagy én vagyok túl aggódós de én 25 évesen is azon aggódok, hogy vajon elég felkészült vagyok-e a babához. Saját lakásunk és autónk van, vőlegényem jól keres, szüleink támogatnak mégis be vagyok tojva, hogy mi lesz, fogom-e bírni, felkészült vagyok-e stb... Ti olyan nyugodtnak tűntök a hozzászólásokban. De senkit sem akarok abortuszra biztatni mert nekem 19 volt 1 de azóta sem tudtam túltenni magam rajta ráadásul majdnem kinyírtak közben... De a 14 és a 16 éves kor akkor is baromi korai! Kacsalábon forgó palotába sem kellene gyereket csinálni ennyi idősen...

30+5hkm

2011. jún. 1. 21:53
 64/70 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek ...
2011. jún. 1. 22:47
 65/70 anonim ***** válasza:
Én is egyetértek!
2011. jún. 2. 07:32
 66/70 anonim ***** válasza:
35%

16 éves kismama vagyok.

Azt kívánom nektek tiszta szívből, hogy majd a ti gyermeketek SOHA ne hibázzon, a ti gyereketek, SOHA ne kerüljön hasonló helyzetbe, mint én és a korombeli kismamák/anyukák, és ne hozzanak titeket "szégyenbe". Nekünk sem könnyű, sőt.... Ti könnyen mondjátok, hogy abortusz, de ti a helyemben, MEGTUDNÁTOK ÖLNI A KISBABÁTOKAT??? Szerintem előbb erre válaszoljatok, de úgy, hogy már van egy élő kisember a pocakotokban..

Aztán jöhetnek az "aranyos" visszavágások, megjegyzések:)

2011. jún. 19. 17:52
 67/70 anonim ***** válasza:
Újra a 16 éves kismama vagyok:) Kedves "30 éves" nagyon szépen köszönöm:)) Még mi sem tudjuk a nemét:)
2011. jún. 20. 09:15
 68/70 anonim ***** válasza:

Kedves 16 éves kismama!

Senki sem küldött abortuszra, ha végigolvasod a válaszokat, egyértelműen le van írva, hogy az abortusztól bármi jobb. Egyszerűen csak azt állapítottuk meg, hogy a 16 év még nagyon korai, ezért ne háborodj fel, ezek tények. Ettől függetlenül bátor dolog volt Tőled, hogy megtartottad a babádat, helyesen döntöttél ha az abortusszal helyezzük szembe ezt a döntést. Szerintem Te is érzed, hogy a 16 év az még nagyon-nagyon korai én 20 évesen is ezt érzem! :-) És még tőlem is megkérdezik, hogy jól meggondoltad a döntésedet?? Nem vállalod túl korán a mai világban? Ebből indulj ki! :) Ettől függetlenül, boldog babavárást kívánok Neked, mostmár ne foglalkozz mások véleményével, csak a babád érdekeit nézd, hiszen így döntöttetek, most már ezt kell végigcsinálni!

30 hetes kismama

2011. jún. 20. 09:37
 69/70 anonim ***** válasza:

16 éves kismama vagyok:)

Persze én is tisztában vagyok vele, 3 embernek szólt:

"Vagy ti vagytok nagyon bátrak..." stb. kezdetű nőnek és az utána következő 2 egyetértőnek..:)

NEM szándékosan "csináltuk" a gyereket, gyógyszert szedtem, arról viszont nem tehetek, hogy a 7000Ft-ot gyógyszer nem ér semmit....

2011. jún. 20. 17:19
 70/70 anonim ***** válasza:
Újra a 20 éves vagyok, én vagyok az egyet értő, mert attól függetlenül, hogy azt mondom, hogy most már arra kell, hogy koncentrálj, hogy ezt végig tudd csinálni, még egyet értettem azzal a hölggyel aki megjegyezte h a 14 és 16 év az még baromi korai, mert hát ahogyan ezt már egy jó párszor leírtam, ezek tények, ezeket megcáfolni kár. Ezt Te is tudod. Nem tehetsz róla, hogy így alakult de ettől még a tények nem változnak. Ha egy 12 éves lány szedne fogamzásgátlót és esne mellett teherbe és megtartaná, Ő is hiába mondaná h de nem tehet róla, attól még mindenki megkövezné, hogy 12 évesen babát vállal. (bár a 12 és a 16 év között is óriási szakadék tátong:-)) De a lényeget szerintem érted! :-) Ahogy mondtam, most már ne foglalkozz másokkal, ezen már változtatni ha akarnál sem tudnál, de most már nem is szabad ilyeneket mondani, vagy ilyeneken gondolkodni! :-)
2011. jún. 20. 18:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!