Vannak itt fiatal anyukák kismamák?
Sajnos nincs a közelemben fiatal kismama akivel tudnék beszélgetni ezért arra gondoltam, hogy hátha a neten új barátokat ismernek meg :)
Ha gondoljátok irjatok privit :)
Vagy ti vagytok nagyon bátrak vagy én vagyok túl aggódós de én 25 évesen is azon aggódok, hogy vajon elég felkészült vagyok-e a babához. Saját lakásunk és autónk van, vőlegényem jól keres, szüleink támogatnak mégis be vagyok tojva, hogy mi lesz, fogom-e bírni, felkészült vagyok-e stb... Ti olyan nyugodtnak tűntök a hozzászólásokban. De senkit sem akarok abortuszra biztatni mert nekem 19 volt 1 de azóta sem tudtam túltenni magam rajta ráadásul majdnem kinyírtak közben... De a 14 és a 16 éves kor akkor is baromi korai! Kacsalábon forgó palotába sem kellene gyereket csinálni ennyi idősen...
30+5hkm
16 éves kismama vagyok.
Azt kívánom nektek tiszta szívből, hogy majd a ti gyermeketek SOHA ne hibázzon, a ti gyereketek, SOHA ne kerüljön hasonló helyzetbe, mint én és a korombeli kismamák/anyukák, és ne hozzanak titeket "szégyenbe". Nekünk sem könnyű, sőt.... Ti könnyen mondjátok, hogy abortusz, de ti a helyemben, MEGTUDNÁTOK ÖLNI A KISBABÁTOKAT??? Szerintem előbb erre válaszoljatok, de úgy, hogy már van egy élő kisember a pocakotokban..
Aztán jöhetnek az "aranyos" visszavágások, megjegyzések:)
Kedves 16 éves kismama!
Senki sem küldött abortuszra, ha végigolvasod a válaszokat, egyértelműen le van írva, hogy az abortusztól bármi jobb. Egyszerűen csak azt állapítottuk meg, hogy a 16 év még nagyon korai, ezért ne háborodj fel, ezek tények. Ettől függetlenül bátor dolog volt Tőled, hogy megtartottad a babádat, helyesen döntöttél ha az abortusszal helyezzük szembe ezt a döntést. Szerintem Te is érzed, hogy a 16 év az még nagyon-nagyon korai én 20 évesen is ezt érzem! :-) És még tőlem is megkérdezik, hogy jól meggondoltad a döntésedet?? Nem vállalod túl korán a mai világban? Ebből indulj ki! :) Ettől függetlenül, boldog babavárást kívánok Neked, mostmár ne foglalkozz mások véleményével, csak a babád érdekeit nézd, hiszen így döntöttetek, most már ezt kell végigcsinálni!
30 hetes kismama
16 éves kismama vagyok:)
Persze én is tisztában vagyok vele, 3 embernek szólt:
"Vagy ti vagytok nagyon bátrak..." stb. kezdetű nőnek és az utána következő 2 egyetértőnek..:)
NEM szándékosan "csináltuk" a gyereket, gyógyszert szedtem, arról viszont nem tehetek, hogy a 7000Ft-ot gyógyszer nem ér semmit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!