23-25 éves, első babát vállaló kismamák, milyen körülmények közé vállaljátok a babát?
Házasok vagytok?
A párotok hány éves?
Saját házba,lakásba vagy albérletbe,esetleg szülőkhöz érkezik a kicsi?
Mennyi a havi bevételetek?
Biztosítottak vagytok,jár majd tgyás-gyed?
Miért éppen most vállaljátok?
Mi jövő évre tervezzük a babát. Nyáron esküvő majd utána. Hát, hogy biztosított vagyok-e elméletben igen, csak ki tudja a cég mit fizet be utánam.. Saját lakás csak hiteles, de szerencsére nem sok a hitel havi részlete. Hogy miért most vagy közeljövőben? Hát mert úgy érezzük, hogy itt az ideje.
24/L
24 vagyok. Nálunk "becsúszott". Nem voltam az elején felvillanyozva, de nem akartuk elvetetni.
Párom 30 éves, neki van háza, 2,5 éves kapcsolat, együtt élünk 1,5 éve.Bevételünk 300 körül van (kicsit ingadozik párom fizetése), ebből az én 90em lesz kevesebb. 1,5 éve dolgozok, szóval jár majd pénz. Ezek alapján minden oké lenne/lesz. Csak még vagy 5 évet csúsztattam volna. Én még a kapcsolatunkat is fiatalnak tartottam egy kicsit a gyerekhez, még volt pár tervünk. De ez van, most már örülünk. Kislányunk lesz :)
2012 februárjában voltam 25,és júliusban érkezett a kislányunk:)Már 26 vagyok.
A párom augusztusban lesz 28,mésfél év van köztünk,a baba születésekor 27 volt.
Nem vagyunk házasok,most nyáron lesz az esküvőnk.
Saját lakásba vártuk a picit.
285 e a havi bevételünk.GYED+CSP+párom fizetése.Szülők néha adnak egy kis pluszt.
Jár.
Nem volt kimondottan tervezett baba,de semmi akadálya nem volt az érkezésének.
24 éves vagyok,a párom 30,a babánk most 2 hónapos.
Saját lakásunk van.Havi bevételünk 300 ezer forint.
Párom fizetése+tgyás.
Nem vagyunk még házasok,jövőre tervezzük a lagzit.
Nem terveztük a babát,csak besikerült,és vállaltuk.
Most ő a mi legnagyobb boldogságunk. :)
25 éves voltam, amikor született a kisfiam 3 éve.
Házasok voltunk már.
Amikor megfogant, még albérletben laktunk, nem sokkal a születése előtt költöztünk saját lakásba (hitelre).
Havi bevétel: azt hiszem, olyan 350-400 ezer volt összesen.
Biztosított voltam, dolgoztam előtte.
Mert akkor éreztük magunkat készen rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!