Vannak fiatal 18-23 éves anyukák kismamák? Titeket is lenéznek leszolnak mert fiatalon letettek anyák vártok gyermeket?
Én 21 éves vagyok, most szültem 4 napja. Az utcán nagyon megnéznek, volt hogy be is szóltak, de nem érdekel, csak mosolygok rajta. Nem adom meg azt az örömöt nekik :D:D
Az ismerőseim is nagyot néztek, mikor összeházasodtunk 2 éve, kaptam onnan is negatívokat, mikor jött a baba már nem. Hát ez van.
Te is fiatal anyuka vagy/leszel? Te ezt hogy éled meg?
Kitartást :)
Eddig még senki nem szólt be nekem, bár ez még változhat..
Nektek eddig miket szóltak be?
20 éves 34 hkm
Jaj,nagyon sok bunkóval fogsz találkozni...
Először a nődoki szólt meg,hogy minek nekem ilyen fiatalon gyerek?- 16-nak nézett,pár hét híján 20 voltam.
De volt már,hogy "segélyre szültem" Jelentem,engem díjaznak érte (dolgoztam,gyedet kapok) Ezt pár hete kaptam meg,pedig akkor csak a két kicsivel voltam,a két nagyobb oviban. Lassan 27 leszek,de mindig van akinek nem tetszik a dolog! Vannak,akik csak megjegyzik,hogy milyen nehéz lehet ennyi gyerekkel,biztos sok baj van velük,ők nem vállalnának- miért kérte valaki?? De nem szólok semmit soha,had mondják amit akarnak,gondoljanak amit akarnak.
Folyamatosan kikerekedik az emberek szeme,mikor a kérdésre hogy mind az enyém e,mosolyogva és büszkén válaszolom,hogy igen :-) Nem értem miért olyan nagy szám ez,mikor nem én vagyok az egyetlen...de nem szólok semmit.
Szerencsére vannak normális emberek is! Többször kaptak dicséretet idősebb emberektől a gyerekek,hogy milyen szépen mennek,milyen ügyesek. Kb 1 hete pedig egy idősebb úr szólított meg,kérdezve hogy mind az enyém e,gratulált és hívő emberként megáldotta a gyermekeimet :-)
23 évesek voltunk a férjemmel mikor megszületett a kislányunk.
4 év együtt járás és 4 év házasság után nehogy beszóljon már valaki miért lettünk fiatalon szülők,mert és kész.,ez az élet rendje,
és 26 évesen született meg 7 hónapja a kisfiúnk is.
na ennyi :)
Nahát,én a Páromat használom ki :-D (a "kedves apukája"- kedvesnek és apukának sem mondható- mondta mikor összebalhéztam vele)
Minden jót kívánok Neked Kérdező és Minden Válaszadónak!!
5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!