Vannak fiatal 18-23 éves anyukák kismamák? Titeket is lenéznek leszolnak mert fiatalon letettek anyák vártok gyermeket?
Én letagadhatok 10 évet a koromból. Erről az jutott az eszembe, hogy aki mondjuk 18 éves, nyugodtan mondjon idegeneknek 28-at. " 28 évesen mint a két gyerek az én gyerekem."
Én 36 vagyok, nincs gyerekem. Megnézem a kismamákat, de nem azért mert rosszalnám. De tény, hogy alaposan megnézem. Csak kíváncsiságból. Nincs benne semmi rosszindulat. Végül is szülni kell, vagy 18 évesen vagy 30 vagy 40 évesen. Valamikor kell szülni. Tény, hogy lemondanak a szórakozásról, a szabadságukról a nagyon fiatalon szülő nők, de valamikor csak kell gyereket vállalni. Ez sors kérdés, kinek mikor van benne a sorsában.
20 évesen szültem, amikor még 20-23 között voltam, akkor volt, aki lenézett, beszólt (főleg ezen az oldalon, a valóságban maximum a hátam mögött).
Amikor itt beszólogattak, akkor sokáig nem tudtam, hogyan kezeljem megfelelően, általában fel voltam háborodva, simán belementem a hülye vitákba. Később inkább rátettem még egy lapáttal, és jól szórakoztam, ha mások felhúzták magukat. Pl. ha valaki beszólt, hogy hülye kis csitri vagyok, akit felcsináltak, akkor én rávágtam, hogy persze hogy így van, de ki ne hagyjuk, hogy alkoholista is vagyok, és egy diszkó vécéjében szültem, mert hát az esti programot nem volt kedvem lemondani :D
Úgy voltam vele, hogy nekem tök mindegy, mit gondolnak rólam olyan emberek, akiket nem is ismerek, és ha már alapból nincs rólam jó véleményen egy ilyen illető, akkor legalább hadd szórakozzak, ha felhúzzák magukat, ahogy helyeslek is ahhoz, amivel megvádolnak.
Ja, amúgy most 26 vagyok.
Mostanság csak egy ilyesmi eset volt, orvosi váróban beszélgettem egy nővel, a fiam meg jött-ment, a nő nem látta először, hogy mekkora gyerekem van. Aztán amikor odajött kérdezni valamit, akkor jött a meglepi, hogy "te jó ég, hány évesen szültél?"
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy amúgy is fiatalabbnak nézek ki, olyan 20 körülinek tippelnek, jobb napjaimon 18 alattinak :D
Na mindegy, szóval akkor mondtam a nőnek, hogy maradjunk annyiban, hogy már szavazhattam is, amikor terhes lettem. Mondjuk alapból nem értem, hogy egy kvázi ismeretlen ember miért kérdez ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!