Benned milyen érzést kelt, mi a véleményed az alábbi gyermekvállalásról?
Albérletbe,házasság nélkül,fiatal pár,a lány 25év alatt,a fiú 30év körüli. Terveznek házasságot,saját lakás vásárlását,de később.
Saját autó,biztos,stabil kapcsolat és külső szemmel láthatóan nem élnek túl rosszul. Mindkét fél több éves munkaviszony.
Üdv klónom! :))))
Ugyan így kezdtük 4 évvel ezelőtt. :))
32 m2-es albiból indultunk el először ketten, majd utolsó fél évet már hárman (terhes voltam).
Elköltöztünk 44 m2-es albiba, egy jobb környékre. Oda született meg a lányunk lassan 2 éve :)
Idén januárban költöztünk haza (Pestre) és vettünk egy saját lakást (58 m2).
Van autónk és jól élünk. Nem kell centeket számolni az utolsó hetekben/napokban.
Én 8 éve dolgozom, a férjem pedig ahogy befejezte a főiskolát, 6 éve.
Egyébként 1 éve vagyunk házasok és várjuk Ketteske érkezését :)))
Nem tudom ezzel mi lenne a probléma? Szerintem semmi. Szerintem azzal van gond,aki a semmire vállal gyereket,munkaviszony nélkül,szülőkhöz,pénz és háttér nélkül.
Én 22 vagyok, a párom 30,esküvőt tervezünk pár év múlva,albérletben lakunk( bár ismerősé,bérleti díjat nem fizetünk,olyan mintha saját lenne) lehet,hogy meg is vesszük majd,vagy vidékre költözünk. Szeptemberben született a kislányunk. Dolgoztunk mindketten,párom most is dolgozik,kocsi van és rosszul sem élünk. A környezetemben még senki nem esett nekem,bár én tudom,hogy külső szemmel 22 évesen gyereket vállalni furának tűnhet,de én érett vagyok rá,ezt meg csak én érzem ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!