Mi a véleményed az albérletbe való gyermekvállalásról?
Semmi, mi lenne? Miért jobb anyós nyakára szülni vagy 30, évig a bank lakásban élni?
Egyik sem jobb a másiknál.
MÁsodikat várjuk albérletbe!
Inkább ezt fizetem fixen, mint a lakás hitelt ami 2x annyi lenne mint a havi lakbér 20-25 évig !
Ha bármi van tudunk költözni, férjem munkája miatt 2-3 évente kell, mert ide oda helyezik.
Én nem tenném, de marhára nem érdekel más hogy oldja meg. Mindenki tegyen saját belátása szerint.
Mondjuk én alapból albérlet ellenes vagyok, én inkább a sajátomat fizetem, de ebben is eltérnek a vélemények.
Mi albérletben élünk 2 gyerekkel. Van még autóhitel mellette.
Én inkább fizetek albérletet és mellette vígan élek, minthogy lakástörlesztés mellett éhenhaljak.
Nincs anyagi gondunk, albérlet mellett.
Sógornőmék lakáshitelt fizetnek és el vannak maradva a rezsivel. Sokszor tőlünk kérnek pénzt. Ebben a hónapban már másodszor, mert nem tud pelenkát venni, de sajnos ételre sincs pénz.
Melyik jobb?
Mi albérlet mellett nyaralni járunk , ők meg lakáshitel mellett nyomorognak.
Nekem volt hiteles lakásom . Elváltunk eladtuk es visszafizettük hitelt.
Na jó azért nem minden lakáshitel egyforma.
Nem csak kifizethetetlen létezik.
8as vagyok.
Nekik nem vészes . 60ezer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!