Az albérletett ott hagyod és keresel kisebbet ha nem tudod fizetni a saját lakásod ami hiteles nem tudod ott hagyni és mást keresni , szóval inkább albérlet mint saját lakás törlesztése ilyen hitelek mellett a mai világban .
2013. márc. 26. 20:55
12/35 anonim válasza:
Hát, akkor ez az ő problémájuk. 60 ezer felénk simán rámegy egy albérletre is, ha egész lakást bérelsz, vagy házat. Vagy max 10 ezerrel kevesebb.
Akkora hitelt kell felvenni és olyat, amit előreláthatólag fizetni is tudsz, szóval nagyon meg kell ezt gondolni.
Nekem egyetlen lakáshiteles barátom sem járt rosszul, kb. ugyanott vannak, mintha albiban laknának és lesz egy sajátjuk. Szóval van, akinek nagyon jól beválik ez és nem nyomorog.
2013. márc. 26. 20:56
13/35 anonim válasza:
Azért nem mindenki nyomorog a hitel mellett, nekünk is volt, unokatesóméknak is van, és mi is,ők is eljárunk külföldre nyaralni...
2013. márc. 26. 20:58
14/35 anonim válasza:
Persze most kevesebb egy albérletet kifizetni, mint a törlesztőt, de majd ha én 14 év múlva megszabadulok a hitelemtől, akkor utána enyém lesz a ház és nyugodt leszek, hogy nyugdíjas koromra nem kell albérletet fizetnem, ha lesz egyáltalán nyugdíj, sőt a gyermekeim örökölnek majd utánam egy házat. Nekem ez a fontos.
2013. márc. 26. 21:50
15/35 anonim válasza:
Aki albérletbe vállal gyereket, addig oké, hogy fix az albi díja. Én fizetek lakáshitelt a banknak 15 évig. De én a gyerekemre legalább tudok hagyni egy lakást, mert 15 év után az a sajátom lesz. Te, aki 15 évig albit fizettél, mást gazdagítottál, semmid se lesz. mi 6 évig laktunk albérletben, de gőzerővel gyűjtögettük az önerőt, hogy valamink legyen ebben az életben, mert tudom, milyen érzés pucér se.ggel kikerülni a nagyvilágban.
2013. márc. 26. 21:55
16/35 anonim válasza:
*nagyvilágBA
2013. márc. 26. 21:56
17/35 anonim válasza:
Meg aztán pl. nálunk nem is engednek a tulajdonosok albiba családot alapítani. Ki is kötik ezt. Terhesen, kisgyerekkel szinte lehetetlen normális albérletet találni a sok "nem tudom kitenni az albérlőt" sztori után.
Az albérlet csak átmeneti megoldásnak jó. Semmiképp nem tartom jónak egy egész életre. ez nem külföld, h 20-30 évre bérelhetsz lakást és át is alakíthatod. Itt magánszemélyektől tudsz bérelni, akitől egy fogas felfúrásához is engedélyt kell kérned és aki lehet, h 5 év után eladja a fejed fölül, vagy kell a lakás vmelyik rokonának, gyerekének. Te meg költözködhetsz folyton kisgyerek(ek)kel.
2013. márc. 26. 22:05
18/35 anonim válasza:
"14 év múlva megszabadulok a hitelemtől"
Albérlet mellett fele annyi idő alatt megtakarítom a lakás árát, és nem a dupláját törlesztem. Így a gyereknek lesz öröksége.
2013. márc. 26. 22:17
19/35 anonim válasza:
Mondjuk az örökségről is csak annyit, hogy ha anyuka apuka 20-as évei közepén lesznek szülők akkor az a lakást max az unokák fogják örökölni, a gyerekeinek ugyan olyan hiteles lakásuk lesz. A párnak van 2 gyereke nekik is további 2-2 unoka. Akkor felosztva az örökség az ő hiteleihez lesz egy kis alap.
2013. márc. 26. 22:22
20/35 anonim válasza:
Nekem meg az a fontos, hogy a gyerekeimnek legyen jó gyerekkora.
El tudjam vinni állatkertbe, nyaralni, tudjak neki fagyit venni, legyen pénz könyvekre, színházba tudjunk menni a gyerekkel együtt.
Én gyerekkoromban a városon kívül nem voltam. Nem jártunk strandra, moziba, sosem nyaraltunk.
Azt akarom, hogy a gyerekeimnek legyenek élményei.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!