Tudtok olyan nő gyógyászt ajánlani fehérváron aki kedves és nem bunko egy fiatal terhes lánnyal (tini anyukák véleménye érdekelne és aki bunkozni akar az ne is irjon )?
Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 17:39
1/5 anonim válasza:
Szia!
Szerintem dr.Mohos Attila nagyon rendes orvos.
2/5 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne! Magán orvost keresek,bár nem vagyok éppen tini! :) Hol rendel?
3/5 anonim válasza:
Én 21 éves vagyok 17. hetes terhes. Sajnos a kérdésedre nem tudok választ adni, de érdekelnek a válaszok amiket kapsz, mert én is környékbeli vagyok, és nincs saját szülész-nőgyógyászom még... Eddig Bp. XI.-be jártam, de ilyen üzemanyag árak mellett lehetetlen minden vizsgálatra odamenni, ráadásul az ottani nőgyógyász már 2x "elküldött", hogy nem oda tartozom... Kész vagyok.
4/5 anonim válasza:
Dr. Mohos Attila is "elküld"-ősek közé tartozik,engem is elhajtott a sunyiba,persze kedvesen...
Én Dr. Bognár Idát ajánlom Neked,én is hozzá megyek a jövő héten,nekem is úgy ajánlotta a férjem rokona. Remélem nem olyan lesz mint a Mohos...
Ha még aktuális a kérdésed,szívesen válaszolok priviben.
5/5 anonim válasza:
jah,és már nem vagyok tini,mert 22 vagyok,de még öregnek sem érzem magam :D
25 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!