Miért van annyi tudatlan fiatal? Úgy értem egy 15 16 éves tini miért nem tudja azt hogy védekezni kell? Aztán meg mennek sorra abortuszra.
Szia!
Pár hete volt hasonló abortuszos kérdés, kíváncsiságból megnéztem a ksh honlapján a terhességmegszakításokról szóló statisztikát.
Megdöbbentő, de nem a tizenéves korosztályban magas az abortusz száma, még csak nem is a nem szült nők körében. Hanem a huszon-harmincas korosztályban és a többgyerekesek körében. Ha érdekel a tanulmány, előkotrom.
Szóval nem csak a tinik tudatlanok!
Szia én egy olyan kérdést akartam felrakni hogy sztem nyári szünet van és csak szivatni járnak ide de komolyan mondom az utobbi időben igencsak megszaporodtak az ilyen jellegű kérdések hogy 15 éves vagyok lehet terhes átszaladok a szomszédba kérek tőle tesztet és lám + lett a teszt.És kb 30 hozzászolás.Jó biztos van olyan aki nem szivat ezzel de a többség igen mert tudják aki itt van babát szeretne de vagy összejön vagy nem és lám megujjazza a fiu és terhes lett lám neki sikerült...gonoszság semmi más.
Én nem is irok már rájuk.
Az is gyanus mikor irnak vagy 50 en szegény bajbajutottnak de az meg eltünt sztem jókat röhögnek a haverokkal hogy mi hogy segitenénk ilyesmi és a tetejébe még le is pontoznak mindenkit.Ugyhogy nem felvilágosulatlanok hanem valaki ebből üz sportot hogy mást szivat...Tisztelet a kivételnek de abbol nem kéne sportot űzni hogy más segiteni próbál és a kis csitrik meg kinevetnek...sajnos.nyár van unatkoznak ősszel majd nem lesz ennyi ilyen kérdés majd figyeljétek meg csak ezzel az a baj ha valaki tényleg abban van nem fog neki segiteni egy idő utánn senki ...de ez kb ugyanaz mint 1 hete mult el de hányingerem van fáj a cicim lehetek terhes??Ez is csak szivatás mert ép eszű felnőtt nő ilyen kérdést nem tesz fel holott nemigen volt pé sem nemhogy beágyazodás egy héttel a rendes lefolyású mensi utánn.
bocsi a hosszu levélért és a mérgességért de a jó kérdések meg hátra csusznak mert ilyenekkel van tele.É az a legnagyobb baj hogy más problémáján nevetnek sztem...
Sajnos a mai világba senki nem figyel a másikra lehet ez a baj. Minden esetre üzenem a fiataloknak védekezzetek mert egy abortusz vagy betegség az egész életetekre ki fog hatni.
Használjatok óvszert.
Megvan!
Itt pdf-ben meg lehet nézni:
Ennél frissebbet nem találtam, ez 1995-2006-os elég vaskos tanulmány, 98. oldal. Szerintem nagyon-nagyon érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!