Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fiatal anyukák ti, hogy...

Fiatal anyukák ti, hogy bírkóztatok meg ezekkel? Bővebben lent

Figyelt kérdés
19êves vagyok 2hónap múlva leszek 20. Megtudtam,hogy babám lesz(4-5hetes vagyok) nagyon örülök neki abortuszon egy percig nem gondolkoztam. most fogok érettségizni szerintetek tudok így?szülőknek mikor mondtátok el?

2015. febr. 20. 17:04
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
73%
Apuka? Tartós kapcsolat?
2015. febr. 20. 17:05
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

apuka, apukának munkahely, lakás?

csak mert ha a nagyszülőknek szülsz, illene velük is megbeszélni a dolgot, mondjuk azonnal.

2015. febr. 20. 17:09
 3/27 A kérdező kommentje:
igen tartós a párom is örül neki.
2015. febr. 20. 17:09
 4/27 anonim ***** válasza:
68%
Akkor sok boldogságot! Már felnőtt vagy. Igazából még ráérnél elmondani, de ahogy érzitek.
2015. febr. 20. 17:11
 5/27 A kérdező kommentje:
a párom is tanuló de tud dolgozni közben.júliusba költözünk külön lakásba.
2015. febr. 20. 17:13
 6/27 anonim ***** válasza:
35%

Érettségizni fogsz tudni, mert csak félidő körül leszel akkoriban.

De talán kicsit hosszabb távon kellene gondolkodni, miután kiörülted magad.

Az apuka mit szól hozzá?

Miből fogod/fogjátok eltartani magatokat? Hol fogtok lakni?

Három év múlva, ha kikerülsz a munkaerőpiacra képzettség és munkatapasztalat nélkül, egy kisgyerekkel a hátadon, aki miatt folyton táppénzen leszel, szerinted hány munkaadó fog ész nélkül kapkodni utánad?

És hogy mikor mondd el? Amennyiben a szülők nyakán akartok lakni és nekik kell eltartani benneteket, akkor most azonnal.

7/27 anonim ***** válasza:
Ősszel szülsz, addigra túl leszel az érettségin, ha a párod is örül neki, akkor semmi gond, ketten mondjátok el a szüleidnek és az elképzelt jövőt is.
 8/27 A kérdező kommentje:
nem a szülőknek kell eltartani minket az anyagiakkal lakással rendben leszünk..hosszú távú terveink vannak
2015. febr. 20. 17:19
 9/27 anonim ***** válasza:
33%

azért ha a párod elveszti a munkáját, félállását, neked meg még munkaviszonyod sincs, elég nehéz helyzetben lesztek, nyilván szükségetek lesz szülői segítségre...ezért értelmes lenne mielőbb elmondani nekik.

nem vagyok az abortusz híve, de azért senki nem fog nektek tapsolni, számíthatsz rá érettségiig, hogy kinéznek majd a suliból, ettől független le lehet tenni mellette, hiszen ennél csak jóval nagyobb dolgok várnak rád ha az anyaság útját választod...

(de jó, hogy más +4 évig tanul meg épít egzisztenciát, hogy aztán 30 évesen nagy nehezen vállalni tudjon biztos alapokra egy babát, hogy aztán az adójából eltartsa majd az olyanokat mint ti, akik miután fiatalon nulla munkára bevállaltátok felelőtlenségből, segélyből éltek)

2015. febr. 20. 17:23
 10/27 anonim ***** válasza:
97%

Tök érdekes, ha a kérdező abortuszra akarna menni, mindenki nekiesne. Így azért esnek neki többen is, mert meg akarja tartani.

Terhesen meg simán le tudsz érettségizni, bár én is korainak tartom a gyerekvállalás. Ha már így esett legalább iratkozz be valamilyen felnőttképzésre a baba mellett, ha már nem annyira apró, sok indul keresztfélévben is. Az tényleg nem lenne túl előnyös, ha egy sima érettségivel ugránál neki a nagybetűsnek.

2015. febr. 20. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!