Anyukák! Mit szólnátok ebben az esetben?
A volt barátjától? Ezek szerint már nincsenek együtt?
Én sokat beszélgetnék vele, hogy hogyan tervezi a jövőt. Megtartja-e vagy sem? Nyilván ha megfelelőek az anyagi körülmények, akkor könnyebb a megtartás mellett dönteni. Aztán támogatnám a döntésében. A tanulást is folytathatja kismamaként is. De persze az a fontos, hogy ő mit gondol, ő mit szeretne. A többi meg a lehetőségeket múlik. De ha megfelelőek a körülmények, akkor én inkább arra biztatnám (persze ha ő is akarja) hogy tartsa meg. Ki tudja, később lehet-e még gyereke?
Engem kicsit megtévesztett a kérdés, azt hittem az anyuka tette fel. Szerintem döntsd el mit akarsz. Én nagyom abortusz ellenes vagyok, úgyhogy arról megtartsd-e vagy sem nem nyilatkozom. Viszont jól át kellene gondolnod, hogy mit szeretnél a jövőddel kezdeni. Ha nappalis vagy és egyetemista/ főiskolás akkor kaphatsz gyedet, ha bejelentett állásod van, akkor is. Ha a szüleidnél laksz, szerintem neked kell biztosítanod a gyermeked szükségleteit. Az ex barátoddal meg találjátok ki mire jó ez a se veled se nélküled kapcsolat... végül is ő az apa. Az abortusznak vannak ám feltételei, elbeszélgetnek veled többször is, én ismerek olyat akit úgy kezeltek mint egy prostituáltat, megalázták, és azóta megviseli a nődokihoz járás, kis híján legyilkosozta a doki.
Viszont ismerek olyat is, aki bevállalta megtartotta és megismer később olyat aki gyerekestül mindenestül szereti és mosz karácsonykor megkérték a kezét.
Az, hogy anyukád támogat-e az főként a vele való kapcsolatodon múlik. Én támogatnám a lányom, ha már nem sikerült neki megtanítanom 22év alatt hogyan legyen felelősségteljes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!