Ti szólnátok az illetékes gyámhivatalnak egy hasonló esetben? Kamaszfiú vs. Anyatigris.
Figyelt kérdés
7. osztályt végző, lassan 14 éves kamasz fiúról van szó. Az édesanyja nem engedi, hogy különszobában legyen a fiú, mellette "kell", hogy aludjon. (Egy beszélgetés alkalmával mondta nekem a kisfiú, hogy ő már szívesen aludna külön, de "anyuék nem engedik") Nyilvános helyen úgy ölelkeznek, és puszilkodnak mint egy szerelmes pár, belecuppognak nyögdécselve egymás fülébe. Minden ismerősüknek az a véleménye, hogy sokszor zavarba ejtő az intimitás kettőjük között. Mi történhet a hálószobában, ha ezt csinálja az anyuka bárki előtt?
Milyen hatással lesz ez a pubertáskorban egy fiúra? Bele kell ebbe avatkozni, vag
2012. máj. 31. 16:06
1/7 A kérdező kommentje:
Bele kell ebbe avatkozni, vagy hagyni kell, hogy: lesz ami lesz...?
2012. máj. 31. 16:08
2/7 anonim válasza:
Szerintem szóljatok valakinek, mert ez beteges. Tuti hogy valami nem stimmel. A nevedet úgysem adhatják ki az anyának.
3/7 anonim válasza:
először az anyával kéne beszélni,ha ez nem megoldható,akkor szólnék a gyámhivatalnak.
4/7 anonim válasza:
Gyámhivatalnak, igazad van! A vér meghűlt bennem ahogy olvastam.
5/7 anonim válasza:
hát nem tudom, de bizarr az tuti...már csak abba gondoljunk bele, hogy a mai 14 éveseknek, és már nekem is 14 éves koromban, volt "szerelmem" persze csak puszi, meg kézen fogás semmi egyéb, de a mai fiatalok ilyenkor már elég érettek. ez nagyon durva, szegény gyerek. én nem mernék szólni, más dolgába beleszólni, de aki mer lépni, és látja a szitut, az szóljon.
6/7 anonim válasza:
majd azért meséld el nekünk, h mik a fejlemények, kíváncsi vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!