Mi lehet ez? Volt hasonló valakinél? Esetleg lett belőle baba?
Tudom, csináljak tesztet, vagy menjek orvoshoz. De orvoshoz csak jövőhéten tudok menni, teszt pedig negatív lett tegnap.
Szóval a sztori röviden:
Április elsején volt meg utoljára rendesen, az a rendes, sűrű, sötétpiros mensi. Most 1 hetet késett, de "megjött" 7-én. De szinte semmi, vagyis nem az a rendes mensi, nem rendes sűrű vér, de nem is barnázás.
Szülés után mikor először megjött (2 éve), azóta mindig rengeteg van, első nap iszonyú görcsökkel, betét-tampon együtt is csak 3 órát bír. Szóval ezt most nem értem, mi ez a mensi-szerű valami, semmi hasfájás, semmi jel...
Volt valakinek ilyen, vagy hasonló? Mi okozta?
2 dologra gondolok:
1. késett a mensitek az ovu kitolódása miatt és a kis vér 7-én beágyazódás lehetett v
2. csak hormoningadozás és nincs baba
Remélem, h az 1. :)
Kedves Első!
Csináltál tesztet? Vagy van valami egyéb változás?
Én nem jutottam el orvoshoz, azóta tesztet sem mertem csinálni, mert már sokat csalódtam, de 2 napja görcsölget a hasam is (enyhén, mensi szerűen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!